Bano biedt haar klanten in binnen- en buitenland het ultieme podium om een boodschap over te brengen. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen vanaf het eerste idee tot en met de realisatie van indrukwekkende evenementen en beurspresentaties. Ook verhuurt en levert Bano audiovisuele totaaloplossingen, zodat ruimtes tijdelijk of permanent optimaal zijn ingericht met moderne licht- geluids- en beeldtechniek. Met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van event technologie beschikken wij over de kennis en ervaring om ieder publiek te enthousiasmeren. Regionaal, nationaal en internationaal. Bano staat voor kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens en het belang van de klant altijd centraal staat.

Voor de afdeling Productie en Uitvoering zoeken wij een Technicus Standbouw (m/v)

Wat ga je doen?

Voor projecten in Nederland en Europa zorg jij voor het op- en afbouwen van stand- en decorbouwprojecten. Daarnaast zorg jij samen met jouw collega’s voor een uitstekende voorbereiding van onze projecten en draag je zorg voor het onderhoud van het standbouwmateriaal. Je werkt in een enthousiast team van technici en maakt onderdeel uit van ons planbureau.

Wie ben jij?

Jij bent klantgericht en flexibel. Je voelt je verantwoordelijk voor de realisatie van perfect verzorgde stands en decors voor onze klanten. Binnen het team werk je zelfstandig aan de taken zoals deze door ons planbureau zijn voorbereid. Dit doe je vlot en adequaat maar vanzelfsprekend wel op een verantwoorde en veilige manier. Met jouw positieve uitstraling en professionele werkwijze draag jij uit waar Bano trots op is.

Wat is je achtergrond?

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van een VOL VCA diploma
  • Je hebt actuele technische kennis op het gebied van standbouw- en decorwerkzaamheden
  • Met relevante werkervaring
  • Mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie in een dynamische omgeving
  • Ruimte voor ideeën
  • Een salaris dat past bij jouw opleiding en vaardigheden

Over ons

“Engaging audiences” is waar Bano voor staat. We stellen onze klanten in staat een onvergetelijke indruk te maken op hun publiek met spetterende live-events, bijvoorbeeld voor een (bedrijfs)feest, een perfect georganiseerd congres of een opvallende stand op de beurs.

Spreekt deze functie jou aan? Wie weet word jij dan onze nieuwe collega.

Solliciteer direct door je motivatie met CV te sturen naar: vacatures@bano.nl