Bano biedt haar klanten in binnen- en buitenland het ultieme podium om een boodschap over te brengen. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen vanaf het eerste idee tot en met de realisatie van indrukwekkende evenementen en beurspresentaties. Ook verhuurt en levert Bano audiovisuele totaaloplossingen, zodat ruimtes tijdelijk of permanent optimaal zijn ingericht met moderne licht- geluids- en beeldtechniek. Met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van event technologie beschikken wij over de kennis en ervaring om ieder publiek te enthousiasmeren. Regionaal, nationaal en internationaal. Bano staat voor kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens en het belang van de klant altijd centraal staat.

Voor de afdeling Sales en Marketing zoeken wij een Technical Producer Standbouw (m/v)

Wat ga je doen?

Voor een grote klant ben jij primair het vaste aanspreekpunt voor alle door hen georganiseerde landelijke standbouwevenementen. Je draagt zorg voor de inhoudelijke contacten en communicatie met de klant en vertaalt deze in een perfecte terugkoppeling aan de werkvoorbereiding en de projectleiders.
Daarnaast ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het werven van nieuwe nationale- en internationale opdrachtgevers op het gebied van standbouw waarbij je Bano presenteert als unieke partner. De klantwens vertaal je voor onze ontwerpafdeling in een opvallende aanbieding die je uiteindelijk op aansprekende wijze voorlegt aan de klant.

Wie ben jij?

Jij bent klantgericht en creatief en een uitstekende gesprekspartner waar onze klanten op kunnen bouwen. Proactief geef jij advies én een goede invulling aan hun wensen en ideeën. Deze vertaal je in perfect verzorgde stands en decors. Met jouw positieve uitstraling en professionele werkwijze ben jij ons visitekaartje en draag jij uit waar Bano trots op is.

Wat is je achtergrond?

  • Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Je bent commercieel en kent de markt
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met stand- en decorbouw
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie in een dynamische omgeving
  • Volop ruimte voor ideeën
  • Een salaris dat past bij jouw opleiding en vaardigheden

Over ons

“Engaging audiences” is waar Bano voor staat. We stellen onze klanten in staat een onvergetelijke indruk te maken op hun publiek met spetterende live-events, bijvoorbeeld voor een (bedrijfs)feest, een perfect georganiseerd congres of een opvallende stand op de beurs.

Spreekt deze functie jou aan? Wie weet word jij dan onze nieuwe collega.

Solliciteer direct door je motivatie met CV te sturen naar: vacatures@bano.nl