Bano biedt haar klanten in binnen- en buitenland het ultieme podium om een boodschap over te brengen. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen vanaf het eerste idee tot en met de realisatie van indrukwekkende evenementen en beurspresentaties. Ook verhuurt en levert Bano audiovisuele totaaloplossingen, zodat ruimtes tijdelijk of permanent optimaal zijn ingericht met moderne licht- geluids- en beeldtechniek. Met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van event technologie beschikken wij over de kennis en ervaring om ieder publiek te enthousiasmeren. Regionaal, nationaal en internationaal. Bano staat voor kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens en het belang van de klant altijd centraal staat.

Voor de afdeling Sales en Marketing zoeken wij een Technical Producer AV (m/v)

Wat ga je doen?

Voor opdrachtgevers in Nederland en Europa ben jij de vaste contactpersoon voor audiovisuele totaaloplossingen voor grote evenementen. Je draagt zorg voor alle inhoudelijke contacten en communicatie met de klant en vertaalt deze in een adequate terugkoppeling aan de werkvoorbereiding en de seniorprojectleiders. Op locatie fungeer je als het centrale aanspreekpunt voor de opdrachtgever en technici ten aanzien van de uitvoering en ben je verantwoordelijk voor de perfecte oplevering van onze technische installaties en het totale eindresultaat van evenementen.

Wie ben jij?

Jij bent klantgericht en oplossingsgericht en een uitstekende gesprekspartner waar onze klanten op kunnen bouwen. Proactief geef jij advies én een goede invulling aan hun wensen en ideeën. Deze vertaal je in een perfect verzorgde totaaloplossing op locatie. Met jouw positieve uitstraling en professionele werkwijze ben jij ons visitekaartje en draag jij uit waar Bano trots op is.

Wat is je achtergrond?

  • Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten
  • Je bent stressbestendig en oplossingsgericht
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Relevante kennis van AV
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie in een dynamische omgeving
  • Volop ruimte voor ideeën
  • Een salaris dat past bij jouw opleiding en vaardigheden

Over ons

“Engaging audiences” is waar Bano voor staat. We stellen onze klanten in staat een onvergetelijke indruk te maken op hun publiek met spetterende live-events, bijvoorbeeld voor een (bedrijfs)feest, een perfect georganiseerd congres of een opvallende stand op de beurs.

Spreekt deze functie jou aan? Wie weet word jij dan onze nieuwe collega.

Solliciteer direct door je motivatie met CV te sturen naar: vacatures@bano.nl