Bano biedt haar klanten in binnen- en buitenland het ultieme podium om een boodschap over te brengen. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen vanaf het eerste idee tot en met de realisatie van indrukwekkende evenementen en beurspresentaties. Ook verhuurt en levert Bano audiovisuele totaaloplossingen, zodat ruimtes tijdelijk of permanent optimaal zijn ingericht met moderne licht- geluids- en beeldtechniek. Met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van event technologie beschikken wij over de kennis en ervaring om ieder publiek te enthousiasmeren. Regionaal, nationaal en internationaal. Bano staat voor kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens en het belang van de klant altijd centraal staat.

Voor de afdeling Productie en Uitvoering zoeken wij een Projectleider Standbouw (m/v)

Wat ga je doen?

Voor projecten in Nederland en Europa draag je zelfstandig zorg voor de voorbereiding, het op- en afbouwen van stand- en decorbouwprojecten voor toonaangevende opdrachtgevers. In de voorbereiding werk je nauw samen met de klant en jouw collega’s van de werkvoorbereiding. Op locatie begeleid je de betrokken projectmedewerkers en coördineer je de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor een vlekkeloze uitvoering die past binnen het gegeven budget met een opvallende beurspresentatie en/of eventaankleding als resultaat.

Wie ben jij?

Jij bent proactief met oog voor de klantwens in relatie tot de uitvoering en kunt vanzelfsprekend goed plannen en organiseren. Hierdoor weet je de wens van de klant te vertalen in de realisatie van perfect verzorgde stands en decors. Met jouw positieve uitstraling en professionele werkwijze ontzorg je de klant en jouw collega’s en sta je garant voor kwaliteit.

Wat is je achtergrond?

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
  • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten
  • Je bent stressbestendig en werkt accuraat en projectgericht
  • Je bent in het bezit van een VOL VCA diploma
  • Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
    Rijbewijs B

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie in een dynamische omgeving
  • Ruimte voor ideeën
  • Een salaris dat past bij jouw opleiding en vaardigheden

Over ons

“Engaging audiences” is waar Bano voor staat. We stellen onze klanten in staat een onvergetelijke indruk te maken op hun publiek met spetterende live-events, bijvoorbeeld voor een (bedrijfs)feest, een perfect georganiseerd congres of een opvallende stand op de beurs.

Spreekt deze functie jou aan? Wie weet word jij dan onze nieuwe collega.

Solliciteer direct door je motivatie met CV te sturen naar: vacatures@bano.nl