Bano biedt haar klanten in binnen- en buitenland het ultieme podium om een boodschap over te brengen. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen vanaf het eerste idee tot en met de realisatie van indrukwekkende evenementen en beurspresentaties. Ook verhuurt en levert Bano audiovisuele totaaloplossingen, zodat ruimtes tijdelijk of permanent optimaal zijn ingericht met moderne licht- geluids- en beeldtechniek. Met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van event technologie beschikken wij over de kennis en ervaring om ieder publiek te enthousiasmeren. Regionaal, nationaal en internationaal. Bano staat voor kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens en het belang van de klant altijd centraal staat.

Voor de afdeling Productie en Uitvoering zoeken wij een Allround Audio Technicus (m/v)

Wat ga je doen?

Voor projecten in Nederland en Europa zorg jij op locatie primair voor de montage en de bediening van audio installaties. Daarnaast ben je breder inzetbaar voor licht- en videotoepassingen en als het nodig is ook voor de stand- en decorbouwprojecten. Samen met jouw collega’s draag jij je steentje bij aan een uitstekende voorbereiding van onze projecten en het onderhoud van de apparatuur. Je werkt in een enthousiast team van technici en maakt onderdeel uit van ons planbureau.

Wie ben jij?

Jij bent een aanpakker en geluidstechniek is echt jouw ding. Met jou aan de knoppen is elk evenement een fantastische beleving voor zowel het publiek als onze klant. Verder beschik je over voldoende kennis van licht- en videotoepassingen zodat je ook breder inzetbaar bent voor overige projecten. Je werkt zelfstandig aan de taken zoals deze door het planbureau zijn voorbereid. Dit doe je vlot en adequaat maar vanzelfsprekend wel op een verantwoorde en veilige manier. Met jouw positieve uitstraling en professionele werkwijze draag jij uit waar Bano trots op is.

Wat is je achtergrond?

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
  • Actuele technische kennis op het gebied audio met basis kennis van licht en video
  • Relevante werkervaring met AV-oplossingen
  • Mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bezit een VOL VCA diploma
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie in een dynamische omgeving
  • Ruimte voor ideeën
  • Een salaris dat past bij jouw opleiding en vaardigheden

Over ons

“Engaging audiences” is waar Bano voor staat. We stellen onze klanten in staat een onvergetelijke indruk te maken op hun publiek met spetterende live-events, bijvoorbeeld voor een (bedrijfs)feest, een perfect georganiseerd congres of een opvallende stand op de beurs.

Spreekt deze functie jou aan? Wie weet word jij dan onze nieuwe collega.

Solliciteer direct door je motivatie met CV te sturen naar: vacatures@bano.nl