Bano biedt haar klanten in binnen- en buitenland het ultieme podium om een boodschap over te brengen. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen vanaf het eerste idee tot en met de realisatie van indrukwekkende evenementen en beurspresentaties. Ook verhuurt en levert Bano audiovisuele totaaloplossingen, zodat ruimtes tijdelijk of permanent optimaal zijn ingericht met moderne licht- geluids- en beeldtechniek. Met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van event technologie beschikken wij over de kennis en ervaring om ieder publiek te enthousiasmeren. Regionaal, nationaal en internationaal. Bano staat voor kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens en het belang van de klant altijd centraal staat.

Voor de afdeling Productie en Uitvoering zoeken wij een Projectleider AV (m/v)

Wat ga je doen?

Je leidt zelfstandig complexe projecten in Nederland en Europa en onderhoudt het contact met zowel de opdrachtgever als met toeleveranciers in audiovisuele projecten van begin tot eind. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en aansturing van technici en projectleiders, de wijze waarop zij uitvoering geven aan en de rapportage over projectwerkzaamheden. Je bewaakt de kwaliteit van de technische uitvoering binnen de gegeven budgetten. Jouw doel is een uitermate tevreden klant die terug kan kijken op een spetterend en technisch perfect verlopen evenement.

Wie ben jij?

Jij bent in staat project overstijgend de juiste afwegingen te maken. Je acteert proactief met oog voor de klantwens in relatie tot de uitvoering en kunt vanzelfsprekend goed plannen en organiseren. Je weet de wens van de klant te vertalen naar een vlekkeloos verlopen evenement. Met jouw positieve uitstraling en professionele werkwijze ontzorg je de klant en je collega’s en sta je garant voor kwaliteit.

Wat is je achtergrond?

  • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau
  • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten
  • Je bent stressbestendig en werkt accuraat en projectgericht
  • Je bent in het bezit van een VOL VCA diploma
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
    Rijbewijs B

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie in een dynamische omgeving
  • Ruimte voor ideeën
  • Een salaris dat past bij jouw opleiding en vaardigheden

Over ons

“Engaging audiences” is waar Bano voor staat. We stellen onze klanten in staat een onvergetelijke indruk te maken op hun publiek met spetterende live-events, bijvoorbeeld voor een (bedrijfs)feest, een perfect georganiseerd congres of een opvallende stand op de beurs.

Spreekt deze functie jou aan? Wie weet word jij dan onze nieuwe collega.

Solliciteer direct door je motivatie met CV te sturen naar: vacatures@bano.nl