Voor ieder type organisatie verzorgt Bano audiovisuele totaaloplossingen. Wij ontwerpen en realiseren innovatieve stage- en stand designs door de toepassing van innovatieve AV-technieken. Ook verhuurt en levert Bano audiovisuele totaaloplossingen zodat ruimtes tijdelijk of permanent optimaal ingericht zijn met licht- geluids- en beeldtechniek. Dat doen we al meer dan 55 jaar zowel regionaal, nationaal en internationaal. Doorlopend worden nieuwe producten en diensten toegevoegd aan het bestaande portfolio. Innovatie en klantgemak staan daarbij voorop.

Magazijn Manager (m/v)

Vanwege uitbreiding van team Bano zoeken wij per direct een hoofd magazijn met ervaring in verbeteren van het logistieke proces en affiniteit voor AV techniek. Je werkt in een gemotiveerd team waar ruimte is voor goede ideeën en ontwikkeling.

Wat ga je doen?

In ons magazijn ben je medeverantwoordelijk voor de aansturing van een team van vier magazijnmedewerkers. Je zorgt ervoor dat materialen en apparatuur op tijd en volledig worden
klaargezet. Samen met jouw collega’s draag jij je steentje bij aan een uitstekende voorbereiding van onze projecten op locatie.

Wie ben jij?

Jij bent een energieke leidinggevende die samen met het team de werkprocessen in het magazijn optimaliseert. Het werken met deadlines is voor jou een uitdaging. Je hebt oog voor logistieke details en je voelt je verantwoordelijk voor kwaliteit en een opgeruimd magazijn waar het prettig werken is.

Alle apparatuur en materialen zijn aanwezig en klaar voor gebruik op locatie. Affiniteit met AV en standbouwtechniek is een pré. Met jouw positieve uitstraling en professionele, flexibele werkwijze draag jij uit waar Bano trots op is.

Wat is je achtergrond?

  • MBO+ met affiniteit voor AV apparatuur en logistiek
  • Enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
  • VCA
  • Reachtruck Certificaat
  • Rijbewijs B
  • Rijbewijs C is een pré

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie in een dynamische omgeving
  • Volop ruimte voor ideeën en ontwikkeling
  • Werkplezier in een gemotiveerd team
  • Een salaris dat past bij jouw opleiding en vaardigheden

Over ons

“Engaging audiences” oftewel impact maken op het publiek van onze klanten, daar gaat het om bij Bano. Wij stellen onze klanten in staat een onvergetelijke indruk te maken op hun publiek met
spetterende live-events, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, een perfect georganiseerd congres of een opvallende stand op de beurs.

Spreekt deze functie jou aan dan drinken we graag een kop koffie en hopen op de juiste match!

Voor meer vragen over de functie of het bedrijf kun je contact opnemen met Erwin Balkema: 085-4018251.

Solliciteer direct door je motivatie met CV te sturen naar: jobs@bano.eu