Voor de afdeling Operations zoeken wij een Logistiek Medewerker (m/v)

Dankzij jou kunnen onze technici op locatie rekenen op de juiste materialen en middelen, zodat meer dan 1.000 projecten per jaar tot een goed einde worden gebracht. Dat jij alles op alles zet voor de ultieme klantbeleving vinden wij geweldig!

Wat ga je doen?

In ons magazijn ben jij mede verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraden van materialen en apparatuur. Dankzij jouw zorgvuldige manier van werken en aanpakkersmentaliteit, kunnen wij onze klanten écht blij maken! Je zorgt ervoor dat AV apparatuur en standbouw materialen op tijd en volledig worden klaargezet en ingeladen. Samen met jouw collega’s draag jij bij aan een uitstekende voorbereiding van onze projecten op locatie.

Wie ben jij?

Je bent een harde werker met een flexibele instelling, die op zoek is naar een functie voor korte of langere tijd. Je voelt je verantwoordelijk voor onze materialen, projecten en een goed geordende werkvloer. Voor kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden draai jij je handen niet om. Dit doe je vlot en adequaat, maar vanzelfsprekend wel op een verantwoorde en veilige manier. Het werken met deadlines is voor jou geen uitdaging. Je bent een echte teamplayer en met jouw positieve uitstraling en professionele werkwijze draag jij uit waar Bano trots op is.

Wat is je achtergrond?

  • VBO/MBO2 met affiniteit voor techniek.
  • VCA basis.
  • Reachtruck Certificaat.
  • Rijbewijs B.
  • Rijbewijs C. Niet verplicht, maar zeker een pré.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie voor korte of langere tijd (in overleg te bepalen) in een dynamische werkomgeving.
  • Volop ruimte voor ideeën en ontwikkeling.
  • Een salaris dat past bij jouw opleiding en vaardigheden.

Over ons

Bano biedt haar klanten in binnen- en buitenland het ultieme podium om een boodschap over te brengen. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen vanaf het eerste idee tot en met de realisatie van indrukwekkende evenementen en beurspresentaties. Ook verhuurt en levert Bano audiovisuele totaaloplossingen, zodat ruimtes tijdelijk of permanent optimaal zijn ingericht met moderne licht- geluids- en beeldtechniek. Met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van event technology beschikken wij over de kennis en ervaring om ieder publiek te enthousiasmeren. Regionaal, nationaal en internationaal. Bano staat voor kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens en het belang van de klant altijd centraal staat.

Zijn wij in jouw ogen een perfecte match? Wie weet word jij dan onze nieuwe collega!

Solliciteer direct door je motivatie met CV te sturen naar: jobs@bano.nl