Bano biedt haar klanten in binnen- en buitenland het ultieme podium om een boodschap over te brengen. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen vanaf het eerste idee tot en met
de realisatie van indrukwekkende evenementen en beurspresentaties. Ook verhuurt en levert Bano audiovisuele totaaloplossingen, zodat ruimtes tijdelijk of permanent optimaal ingericht zijn
met moderne licht-, geluids- en beeldtechniek. Met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van event technologie beschikt Bano over de kennis en ervaring om ieder publiek, regionaal en
internationaal, te enthousiasmeren. Wij staan voor kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens en het belang van de klant altijd centraal staan.

Gevraagd: Creatieve vormgever (m/v)

Maak jij van een technisch ontwerp = tekening een flitsende visuele presentatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als onze vormgever visualiseer jij decor- en beursconcepten in een overtuigend 3D ontwerp voor ons en onze afnemers. Jij vertaalt de klantwens in aansprekende grafische vormgeving. Jouw visuele presentatie is voor de klant een beleving. Verder coördineer jij het aanleverproces van input voor jouw product. Vanuit jouw expertise ben jij vraagbaak voor jouw collega’s met betrekking tot het verzorgen van klantpresentaties.

Wie ben jij?

Je bent creatief en communicatief om tot een optimale presentatie van jouw ontwerp te komen. Je bent op de hoogte van trends en technische ontwikkelingen en denkt in oplossingen.
Voor deze functie onderhoud je contact met de klant over het aanleveren van benodigde materialen en ben jij het aanspreekpunt voor collega’s over het visuele ontwerp.

Wat is je achtergrond?

 • Je beschikt over een relevante MBO+ opleiding
  Je ben aantoonbare enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent een verbinder die samenwerkt zoekt met collega’s en externe partijen
  Je beschikt over uitstekende communicatieve – en digitale vaardigheden Sketchup vaardigheden is een pre.
  Je bent standvastig en stressbestending

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie voor 24 uur in een dynamische omgeving
 • Volop ruimte voor ideeën
 • Een salaris dat past bij jouw opleiding en vaardigheden

Over ons

“Engaging audiences” oftewel impact maken op het publiek van onze klanten, daar gaat het om bij Bano. Wij stellen onze klanten in staat een onvergetelijke indruk te maken op hun publiek met spetterende live-events, bijvoorbeeld voor een (bedrijfs)feest, een perfect georganiseerd congres of een opvallende stand op de beurs. Dit doen wij in binnen- en buitenland.

Spreekt deze functie jou aan? Wie weet wordt jij dan onze nieuwe collega.

Solliciteer direct door je motivatie met CV te mailen aan margot@bano.eu