Werken bij Bano

Bano Groeit! Daarom zoeken wij nieuwe collega’s voor de uitbreiding van ons team. Heb jij affiniteit met techniek en zoek je een baan met een uitdaging? Kijk dan wat Bano jou kan bieden.

Bekijk de vacatures

Over Bano

Bano biedt haar klanten in binnen- en buitenland het ultieme podium om een boodschap over te brengen. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen van het eerste idee tot en met de realisatie van indrukwekkende evenementen en beursprestaties. Ook verhuurt en levert Bano audiovisuele totaaloplossingen, zodat ruimtes tijdelijk of permanent optimaal zijn ingericht met moderne licht-, geluids- en beeldtechniek. Met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van event technologie beschikken wij over de kennis en ervaring om ieder publiek te enthousiasmeren. Regionaal, nationaal en internationaal. Bano staat voor kwaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid, waarbij de wens en het belang van de klant altijd centraal staat.

Onze vacatures

Ben jij flexibel inzetbaar en wil je graag werken bij een organisatie met uitdagende projecten binnen events en stand- en decorbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Magazijn Manager (m/v)

Team Bano zoekt per direct een Magazijn Manager met affiniteit voor AV techniek en standbouw. Je werkt in een gemotiveerd team waar ruimte is voor goede ideeën en ontwikkeling.

Lees verder

Logistiek Medewerker (m/v)

Dankzij jou kunnen onze technici op locatie rekenen op de juiste materialen en middelen, zodat meer dan 1.000 projecten per jaar tot een goed einde worden gebracht.

Lees verder

Creatieve vormgever (m/v)

Als onze vormgever visualiseer jij decor- en beursconcepten in een overtuigend 3D ontwerp voor onsen onze afnemers. Jij vertaalt de klantwens in aansprekende grafische vormgeving

Lees verder

Projectleider AV (m/v)

Je leidt zelfstandig complexe projecten in Nederland en Europa en onderhoudt het contact met zowel de opdrachtgever als de toeleveranciers in audiovisuele projecten van begin tot eind.

Lees verder

Flexibel inzetbaar?

Freelancers
Bano zoekt regelmatig freelancers die inzetbaar zijn als AV technicus of als stand- en decorbouwer. Heb je ervaring met installatietechniek voor AV en/of stand- en decorbouw en kun jij iets voor onze projecten betekenen? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar info@bano.nl

Stageplaatsen
Bano biedt technische studenten een unieke kans! Zoek je vanuit je technische MBO opleiding een stageplek en ben jij een aanpakker? Dan biedt Bano diverse mogelijkheden binnen het werkveld van standbouw- (AV) installatietechniek en de audiovisuele evenemententechniek. Onze stagiairs worden uitvoerend ingezet op binnen- en soms ook buitenlandse projecten. Uiteraard wordt je daarbij goed begeleid door onze technici.

Veel van onze medewerkers zijn ooit als stagiair binnen Bano begonnen. Lijkt het je leuk om werkervaring op te doen binnen het werkveld van AV en Standbouw?
Neem dan contact met ons op en stuur een mail met je motivatie naar info@bano.nl