Bedenken, ontwerpen en ontzorgen

Bano bedenkt, ontwerpt en ontzorgt op het gebied van event technology. Daarbij verzorgen we niet alleen een perfecte organisatie van licht, geluid en stand- of decorbouw; we denken ook graag met je mee over het concept waarmee we de meeste impact creëren. We zijn er trots op om bedrijven als Facebook, Google en Hewlett Packard tot onze klanten te mogen rekenen, maar werken ook graag voor en met nationale en regionale bedrijven.

Onze visie

De afgelopen decennia is het aantal evenementen dat wordt georganiseerd enorm toegenomen. Toch blijven maar enkele evenementen je als bezoeker bij. Waarom ben je dat ene congres zo weer vergeten, terwijl er over dat bedrijfsfeest jaren later nog wordt gesproken?

Bij evenementen gaat het erom dat je de bezoeker – jouw doelgroep – weet te raken. Impact maken met je evenement dus. En met techniek die je daarin ondersteunt en ontzorgt. Van licht, beeld en geluid tot multimedia, decor, standbouw en staging. We beschikken over een ruim assortiment aan state of the art apparatuur en kunnen dankzij onze eigen standbouwafdeling ook zorgen voor maatwerk. Daarnaast investeren we continu in nieuwe technieken en ontwikkelen we unieke producten om jou en je klanten elke keer opnieuw te verbazen.

Werkwijze

Een samenwerking met Bano begint met een kennismaking en het verkennen van jouw vraag. Hoe eerder je ons deelgenoot maakt van je plannen, hoe beter ons team in staat is om met je mee te denken en bij te dragen aan het succes van je evenement. Na een inventarisatie van je plannen en wensen werken we een voorstel voor je uit.

Afhankelijk van de complexiteit van je vraag ontvang je van ons een offerte, al dan niet aangevuld met een schets of een visualisatie. Nadat we het eens zijn over de inhoud gaan we over tot de uitvoering. In de aanloop naar het evenement staat een vast contactpersoon voor je klaar om met je mee te denken.

Afhankelijk van je vraag zorgen we er ook tijdens het evenement zelf voor dat alles op rolletjes verloopt. Bij ons kun je ervan op aan dat de techniek optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelen van je evenement.

Onze werkwijze in stappen

  • Kennismaking

  • Voorstel

  • Uitvoering

  • Evenement

  • Impact

Details

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal, nationaal én internationaal niveau. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt opbouwen in het Zuiden en als je een congres wilt bolwerken in het buitenland. Wat de gewenste locatie ook is: wij staan voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
microfoon om te gooien en vangen