Creatieve mogelijkheden met ruimte voor ontvangst van partners en relaties

De tussenstand is het meest gebruikte standdesign op beurzen. Doorgaans wordt de tussenstand ook wel gangstand of wandstand genoemd. De tussenstand bestaat uit drie wanden, waarbij een van de lange zijden veelal aan het gangpad grenst. Door het design is de binnenkant van de stand alleen te zien wanneer je recht voor de stand staat. Het ontbreken van het open karakter van de stand vraagt om extra creativiteit om tóch op te vallen tussen de andere stands. Door de drie wanden is daar echter voldoende ruimte voor. Je kunt de stand aankleden met rollup banners en tal van andere beursaccessoires. Doordat de tussenstand slechts één open zijde heeft, leent het zich goed voor het plaatsen van zitruimtes voor het ontvangen potentiële klanten, partners en zakenrelaties. Wanneer je niet regelmatige deelneemt aan beurzen, wordt de tussenstand gezien als de meest goedkope en effectieve oplossing.

Tussenstands van klein tot groot

Of je beursoptreden een succes wordt ligt niet aan het feit of je een grote of kleine tussenstand hebt. Het zijn juist elementen als stopkracht, communicatie, aantrekkingskracht en de algehele uitstraling die bepalen of jouw stand een grote bijdrage levert aan een perfect beursoptreden. Kies het formaat tussenstand dat bij jouw bedrijf past en binnen de mogelijkheden valt. Ongeacht het formaat dat je kiest, wij zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke indruk maakt met jouw stand!

Waarom kiezen voor Bano!

Wanneer je voor Bano kiest, dan kies je voor een deskundig en enthousiast team met jarenlange ervaring in het vak. Ons team bestaat uit designers, projectmanagers en standbouwers die op het gebied van beursstands, standbouw en event technologie zich al jarenlang nationaal en internationaal profileren. Ons uitgangspunt is om de klant vanaf het ontwerp van de tussenstand tot het uiteindelijk plaatsen van de stand bij te staan, oftewel Bano ontzorgt volledig. De boodschap die de klant wil uitdragen vertalen wij in een unieke beursstand. Nadat jij je wensen en mogelijkheden aan ons duidelijk hebt gemaakt, komen wij met een gericht en passend advies in de vorm van een creatief ontwerp (een 3D-tekening). Nadat wij samen hebben gebrainstormd over het ontwerp, brengt onze eigen ontwerpafdeling de stand volledig waarheidsgetrouw in 3D tot leven. Zo weet je precies wat je krijgt en kom je nooit voor verrassingen te staan. Wanneer je stand eenmaal gerealiseerd is, ben jij klaar om de beurs te veroveren! Wil jij dit samen met ons doen? Samenwerken met Bano betekent:

Bekijk hier voorbeelden van tussenstands
 • 100% klanttevredenheid – de stand wordt pas gebouwd nadat het ontwerp volledig naar wens is
 • Waarheidsgetrouw 3D-standontwerp

 • Onbeperkte mogelijkheden
 • Wereldwijd netwerk aan partnerbedrijven
 • Ervaring met klanten als Facebook, Google, Hewlett Packard en meer…

Misschien ook interessant:

kopstand ontwerp

Kopstands

hoekstand ontwerp

Hoekstands

eilandstand ontwerp

Eilandstands

Naar de beurs? Wij helpen je!

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het onderstaande formulier in zijn geheel in te vullen. Wanneer wij je formulier hebben ontvangen, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak te maken.

 • Unieke, imponerende bedrijfspresentatie

 • 100% maatwerk
 • Volledige ontzorging, van ontwerp tot plaatsing van de stand
 • Zeer hoge kwaliteitsstandaard
 • Snelle en goede service

Offerteformulier

Velden met een * zijn verplicht

Projecten

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
microfoon om te gooien en vangen

Vragen over tussenstands? Ik help je graag!

 • Rob van Tholen
 • Rob@bano.eu
 • 085 40 18 251