De perfecte manier om te presenteren en vervoeren

Wilt u zich ook met onze portable presentatie-oplossingen professioneel presenteren? Bano is trots op het dealerschap van het Zweedse A-merk Expolinc. Expolinc biedt een breed aanbod aan presentatiewanden, modulaire standsystemen, banners, balies, brochuredisplays en instore oplossingen. Alle systemen hebben het grootste gebruiksgemak, zijn duurzaam en worden geleverd met levenslange garantie.

Professionele uitstraling in een paar minuten

Ieder bedrijf wil een goede indruk maken op een beurs. De mobiele stand van Bano geeft je bedrijf de professionele uitstraling die het nodig heeft. Binnen enkele minuten is jouw op maat gemaakte stand klaar om de bezoekers uit te nodigen en te inspireren. De gehele mobiele stand is verpakt in een ruime rolkoffer. Deze duurzame koffer kan eenvoudig worden omgebouwd, waardoor het tevens kan fungeren als balie.

Alle Expolinc oplossingen zijn geschikt om vaak te gebruiken en zijn inzetbaar tijdens elke beurs, congres of event.

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over standbouw? Ik help je graag!