De wereld imponeren met standbouw van Bano

Over de hele wereld worden er beurzen georganiseerd die interessant zijn voor jouw bedrijf. Hoe onderscheid je je op deze beurzen en hoe zorg je ervoor dat jouw diensten en/of producten worden onthouden? Door indruk te maken met je stand. Bano is specialist in internationale standbouw en zorgt ervoor dat jij over de hele wereld indrukt maakt.

Wereldwijde ontzorging

Dankzij ruim 40 jaar ervaring op het gebied van standbouw zijn we inmiddels goed thuis in alle beurs- en congresgebouwen in Europa, zoals de Rai Amsterdam, de Jaarbeurs Utrecht, de Fie Barcelona en de Messe in Frankfurt. Zo hebben we onder andere al mee mogen werken aan de volgende beurzen: ERS Congress; Transport und Logistik; SPE Annual Technical Conference and Exhibition; Mobile World Congress; en COGI Congress.

Voordat we met een advies komen, verdiepen onze standbouwers zich eerst in jouw bedrijf en je doelstellingen, zodat we de beste oplossingen kunnen bedenken. Omdat wij zelf stands kunnen bouwen én ook nog gespecialiseerd zijn in AV-techniek kunnen wij je de meest innovatieve designs bieden. Daarnaast kunnen we zelfs de content van je presentatie verzorgen, waarmee we je compleet kunnen ontzorgen!

Kant-en-klaar, 100% maatwerk en alles daartussenin

Afhankelijk van je wensen en je budget kun je bij ons kiezen uit kant-en-klare oplossingen, 100% maatwerk of alles wat daartussenin zit. Ook houden we rekening met eventuele overige wensen, zoals de mogelijkheden van hergebruik en de vraag naar milieuvriendelijke oplossingen. Zo kunnen we altijd de beste internationale stand voor jouw bedrijf bieden.

Neem contact op

OSPI-lid

Alle opdrachten in Europa verzorgen we zelf van A tot Z. Voor evenementen buiten Europa werken we samen met onze partners. In dat geval ontwerpen we de beursstand, bereiden we alle werkzaamheden voor en wordt de stand op locatie opgebouwd door een van onze partners uit het gerenommeerde, internationale OSPI-netwerk. OSPI-leden moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen; wanneer je met een OSPI-lid samenwerkt, ben je gegarandeerd van jarenlange ervaring en hoge kwaliteit.

Handige tools

Om je te ondersteunen in de aanloop naar je internationale event hebben we verschillende tools ontwikkeld. Organiseer je vaker evenementen en heb je liever dat je materialen bij ons in de opslag komen te staan? Dan is de inventory manager wellicht iets voor jou. Met onze exhibition planner kun je eenvoudig bestellingen plaatsen.

Jouw stand naar wens

Met de overname van stand- en decorbouwer B&L Exhibits eind 2014 hebben we ons pakket aan diensten flink uit kunnen breiden. Hiermee kunnen we jouw stand namelijk compleet naar wens bouwen. En of je nu een hele grote op maat gemaakte stand of een kleinere kant-en-klare stand: wij staan voor je klaar.

Vast contactpersoon

Bano is zowel internationale standbouwer als specialist in AV-techniek. Wanneer je met ons de samenwerking aangaat, heb je één vast contactpersoon voor deze beide aspecten. Zo verloopt alle communicatie op een fijne en heldere manier en kun je gemakkelijk al je wensen met ons bespreken.

Rob van Tholen is onze vaste contactpersoon voor alles over standbouw.

Neem contact op met Rob

Meer weten over internationale standbouw?

Wil je meer weten over internationale standbouw? Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over de beste oplossing voor jouw bedrijfsstand. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Specialist in standbouw én AV-techniek
  • Ruime ervaring over de hele wereld
  • OSPI-lid
  • Een vast contactpersoon
Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over standbouw? Ik help je graag!