Imponerende presentatie van je bedrijf

In het oog springend, pakkend en representatief voor jouw bedrijf. Aan deze eisen moet een beursstand voldoen om, tijdens een event of beurs, je bedrijf zo goed mogelijk te presenteren. Bano is innovatief, constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en op de hoogte van de laatste trends. Met onze kennis en ervaring maken wij elk evenement voor jouw bedrijf tot een groot succes.

Offerte aanvragen

Van ontwerp naar beursstand

Het proces van kennismaking tot de uiteindelijke oplevering van jouw unieke beursstand begint met onze standbouwexperts die zich verdiepen in jouw bedrijf, producten en de marketingdoelstellingen. Op basis van je wensen en budget zijn er bij ons vele keuzemogelijkheden. Van kant en klare beursstands tot 100% maatwerk en alles wat daar tussen zit. Wanneer al je wensen en mogelijkheden in kaart zijn gebracht, komen wij met een gericht advies in de vorm van een creatief ontwerp.

Is het standontwerp volledig naar wens? Pas dan gaan wij aan de slag met het uitwerken van het ontwerp. Wanneer de realisatie van de beursstand heeft plaatsgevonden is het tijd om met jouw unieke stand de bezoeker van de beurs te veroveren. Bano ontzorgt volledig, wat betekent dat wij de plaatsing van je stand realiseren.

Standbouw

Hoe maak je indruk op een beurs en hoe zorg je dat bezoekers bij jouw stand blijven staan? Hoe zet je een duidelijke stempel op hun bezoek en hoe breng je je boodschap over? Door een impact te maken met je standdesign en je AV-techniek. Door die stand te zijn die met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Met innovatieve oplossingen op het gebied van standbouw, licht-, geluid- en videotechniek zorgen wij ervoor dat jij op elke beurs opvalt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mogelijkheden aan beursstands bij Bano

kopstand

Kopstands

tussenstand

Tussenstands

hoekstand

Hoekstands

eilandstand

Eilandstands

licht door bano

Meer weten over beursstands?

Heb je naar aanleiding van al onze diensten nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij denken met je mee, proberen de beste oplossing te vinden voor eventuele vraagstukken en bespreken de mogelijkheden voor een samenwerking.

  • Beursstands op maat
  • Imponerende bedrijfspresentatie
  • Door heel Europa

  • Een vast contactpersoon

Start to engage
Bekijk alle cases

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over standbouw? Ik help je graag!