Bano bedenkt, ontwerpt en ontzorgt op het gebied van standbouw

beursstands

Beursstands

Met innovatieve oplossingen zorgen wij ervoor dat jouw beursstand aan alle eisen voldoet: pakkend, in het oog springend en representatief voor jouw bedrijf.

Meer informatie
expolinc producten bij bano

Mobiele stands

De mobiele stands van Bano zijn een garantie voor succes! Ze zijn gemakkelijk te transporteren, eenvoudig op te zetten en laten altijd een verbluffende indruk achter.

Meer informatie
internationale standbouw door Bano

Internationale standbouw

Wij bouwen onze beursstands over de hele wereld op. Zo ben je altijd verzekerd van de kwaliteit van Bano; waar ter wereld je jouw bedrijf of product ook presenteert.

Meer informatie

Standbouw

Hoe maak je indruk op een beurs en hoe zorg je dat bezoekers bij jouw stand blijven staan? Hoe zet je een duidelijke stempel op hun bezoek en hoe breng je je boodschap over? Door een impact te maken met je standdesign en je AV-techniek. Door die stand te zijn die met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Met innovatieve oplossingen op het gebied van standbouw, licht-, geluid- en videotechniek zorgen wij ervoor dat jij op elke beurs opvalt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mogelijkheden aan beursstands bij Bano

kopstand

Kopstands

tussenstand

Tussenstands

hoekstand

Hoekstands

eilandstand

Eilandstands

Portfolio
Over ons
Historie
Blog

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal, nationaal én internationaal niveau. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt opbouwen in het Zuiden en als je een congres wilt bolwerken in het buitenland. Wat de gewenste locatie ook is: wij staan voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
microfoon om te gooien en vangen

Vragen over standbouw? Ik help je graag!