Indruk maken met je stand doe je met Bano, de standbouwspecialist van Lelystad en omstreken

Als deelnemer van een beurs wil je bezoekers naar je stand trekken en er voor zorgen dat zij blijven hangen. Je wilt hen imponeren en de boodschap duidelijk over brengen. Maar hoe zorg je hiervoor? Bano, de standbouwspecialist van Lelystad en omstreken, heeft hier de oplossing voor. Met een uniek standdesign dat representatief is voor jouw bedrijf, maak jij indruk op het publiek en zul je opvallen tussen al die andere stands. Een stand is echter niet compleet zonder innovatieve AV-techniek. Bano verzorgt de complete standbouw. Dus naast je unieke standdesign, zorgen wij voor spetterende licht,- geluid- en videotechniek. Nu kunnen de mensen simpelweg niet meer om je beursstand heen. In zee gaan met Bano, betekent in zee gaan met dé standbouwspecialist van Lelystad en omstreken. Wij zorgen ervoor dat jij op elke beurs indruk maakt.

Imponeren met je beursstand

Je wilt niet een van de deelnemers zijn op een beurs. Nee, je wilt eruit springen en indruk maken op het publiek! Dit kan alleen met een unieke, spetterende en voor je bedrijf representatieve beursstand. Wil je dit bewerkstelligen, ga dan de samenwerking aan met Bano. Wij zijn dé standbouwspecialist van Lelystad en omstreken. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om jouw bedrijf op elke beurs eruit te laten springen.

Mobiele stands

Mobiele stands zijn de perfecte oplossing wanneer je professioneel wilt presenteren en tegelijkertijd mobiel wilt zijn. De standbouwspecialist van omgeving Lelystad, Bano, beschikt over dé portable presentatie-oplossingen voor professioneel presenteren. Zo hebben wij een breed aanbod aan presentatiewanden, modulaire standsystemen, banners, balies, brochuredisplays en instore oplossingen. Al deze systemen hebben het grootste gebruiksgemak, zijn duurzaam en worden geleverd met een levenslange garantie. Met onze mobiele stand geven wij jouw bedrijf, binnen enkele minuten, de uitstraling die het nodig heeft.

Standbouw Lelystad

Standbouw over de hele wereld

Bano, de standbouwspecialist van Lelystad en omstreken, gaat verder dan Nederland en Europa. Wij voorzien jouw bedrijf overal ter wereld van professionele standbouw. Of het nu gaat om een beurs, congres of evenement, wij zorgen ervoor dat jij over ter wereld opvalt met je professionele standdesign. Wanneer je Bano in de arm neemt zullen mensen je nooit meer vergeten, waar ook ter wereld.

Op maat gemaakt

Bano mag zich niet voor niets de standbouwspecialist van Lelystad en omstreken noemen. Wat ons uniek maakt, is dat wij er alles aan doen om jouw evenement onvergetelijk te laten zijn. Met onze unieke, op maat gemaakte standdesigns kunnen wij altijd voldoen aan jouw wensen. Zo leveren wij op maat gemaakte, creatieve stands die representatief zijn voor jouw bedrijf. Met Bano wordt jouw evenement een gegarandeerd succes.

Engaging audiences

Engaging audiences, dat is het motto waar Bano voor staat. Impact maken op je publiek en hen een blijvende herinnering bezorging. Met onze professionele standbouw leveren wij over de hele wereld, unieke, op maat gemaakte standdesigns, die gegarandeerd onvergetelijke indrukken achterlaten. De standbouwspecialist van Lelystad, Bano, zal het publiek altijd imponeren.

Stand bouw Lelystad

Standbouw Bano

  • Standbouw Lelystad

  • Professioneel advies

  • Op maat gemaakte stands

Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over standbouw? Ik help je graag!