Goed zichtbaar en toegankelijk

De kopstand kenmerkt zich door een goede zichtbaarheid van iedere zijde en het laagdrempelige design waardoor de bezoekers van de beurs zich uitgenodigd voelen om de stand te bezoeken. Het design van de kopstand is eigenlijk vrij eenvoudig; de stand heeft slechts één wand en is aan de overige drie zijden open. Hierdoor kunnen de bezoekers van alle drie de gangpaden jouw stand bezoeken. De beperkte wandruimte vraagt om creatieve oplossingen wanneer het gaat om de visuals en de bergruimte. Je dient de beschikbare ruimte dus zo optimaal mogelijk te benutten.

Kopstands van klein tot groot

Een goede kopstand beursstand zit hem niet in de grootte. Stopkracht, communicatie, aantrekkingskracht en de algehele uitstraling zijn de componenten die het succes van jouw stand bepalen. Welk formaat stand je ook neemt, wij zorgen ervoor dat jouw beursoptreden gegarandeerd een succes wordt.

Waarom kiezen voor Bano!

Wanneer je kiest voor Bano dan kies je voor een team van deskundigen, bestaande uit designers, projectmanagers en standbouwers, met jarenlange ervaring op het gebied van beursstands, standbouw en event technologie. Ons enthousiaste team heeft als uitgangspunt om klanten te ontzorgen vanaf het eerste idee tot en met de realisatie van de indrukwekkende beurspresentatie. De boodschap die de klant wil uitdragen, vertalen wij in een unieke beursstand. Wanneer al jouw wensen en mogelijkheden in kaart zijn gebracht, komen wij met een gericht advies in de vorm van een creatief ontwerp (een 3D-tekening). Wanneer deze volledig naar wens is, brengt onze eigen ontwerpafdeling de stand volledig waarheidsgetrouw in 3D tot leven. Zo weet je precies wat je krijgt en kom je nooit voor verrassingen te staan. Zodra jouw unieke kopstand gerealiseerd is, ben jij helemaal klaar om de beurs te veroveren. Wil je graag dat wij de plaatsing van de stand voor onze rekening nemen? Geen probleem, Bano ontzorgt volledig! Samenwerken met Bano betekent:

Bekijk hier voorbeelden van kopstands
  • 100% klanttevredenheid – de stand wordt pas gebouwd nadat het ontwerp volledig naar wens is
  • Waarheidsgetrouw 3D-standontwerp

  • Onbeperkte mogelijkheden
  • Wereldwijd netwerk aan partnerbedrijven
  • Ervaring met klanten als Facebook, Google, Hewlett Packard en meer…

Misschien ook interessant:

tussenstand ontwerp

Tussenstands

hoekstand ontwerp

Hoekstands

eilandstand ontwerp

Eilandstands

Naar de beurs? Wij helpen je!

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het onderstaande formulier in zijn geheel in te vullen. Wanneer wij je formulier hebben ontvangen, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak te maken.

  • Unieke, imponerende bedrijfspresentatie

  • 100% maatwerk
  • Volledige ontzorging, van ontwerp tot plaatsing van de stand
  • Zeer hoge kwaliteitsstandaard
  • Snelle en goede service

Offerteformulier

Velden met een * zijn verplicht

Projecten

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
microfoon om te gooien en vangen

Vragen over kopstands? Ik help je graag!