Open en uitnodigend karakter met ruimte voor visuals

De naam van het standdesign zegt het eigen al; de hoekstand bevindt zich aan het einde van de lange zijde. Met dit type standdesign wordt er een hoek gemaakt met twee wanden. Dit betekent dat er twee open en twee dichte zijden zijn. Dit weergeeft ook meteen het open en uitnodigende karakter van de hoekstand. Doordat je vanaf twee zijden bezoekersverkeer kunt ontvangen, zullen de gasten sneller naar je stand komen. De twee andere zijden zijn gesloten, waardoor er voldoende ruimte is voor bergruimte en visuals. Benut deze ruimte dan ook zo optimaal mogelijk! Je wilt immers indruk maken op het publiek en ervoor zorgen dat zij naar je stand komen.

Groot of klein formaat beursstand

Of je beursoptreden een succes wordt ligt niet aan het formaat beursstand. Belangrijke elementen als stopkracht, communicatie, aantrekkingskracht en algehele uitstraling maken je beursoptreden al dan niet succesvol. Kies een formaat hoekstand dat bij jouw bedrijf past en binnen de mogelijkheden valt. Welk formaat hoekstand je ook neemt, wij zorgen ervoor dat jij een blijvende indruk achterlaat bij de beursgangers.

Waarom Bano

Het team van Bano bestaat uit deskundige, enthousiaste designers, projectmanagers en standbouwers met jarenlange ervaring op het gebied van beursstands, standbouw en event technologie. Ons uitgangspunt is om de klant te helpen vanaf het eerste idee tot en met de realisatie van de indrukwekkende beurspresentatie; oftewel wij zorgen voor totale ontzorging op het gebied van standbouw. De boodschap die de klant wil uitdragen vertalen wij in een unieke beursstand. Zodra wij al jouw wensen en mogelijkheden in kaart hebben gebracht, komen wij met een gericht advies in de vorm van een creatief standontwerp (een 3D-tekening). Deze zal uniek en representatief zijn voor jouw bedrijf. Wanneer deze volledig naar wens is, brengt onze eigen ontwerpafdeling de stand volledig waarheidsgetrouw in 3D tot leven. Zo weet je precies wat je krijgt en kom je nooit voor verrassingen te staan. Zodra je hoekstand eenmaal gerealiseerd is, ben jij klaar om de indruk te maken op de beurs. Wil je graag dat wij de plaatsing van de stand voor onze rekening nemen? Geen probleem, Bano ontzorgt volledig! Samenwerken met Bano betekent:

Bekijk hier voorbeelden van hoekstands
 • 100% klanttevredenheid – de stand wordt pas gebouwd nadat het ontwerp volledig naar wens is
 • Waarheidsgetrouw 3D-standontwerp

 • Onbeperkte mogelijkheden
 • Wereldwijd netwerk aan partnerbedrijven
 • Ervaring met klanten als Facebook, Google, Hewlett Packard en meer…

Misschien ook interessant:

kopstand ontwerp

Kopstands

tussenstand ontwerp

Tussenstands

eilandstand ontwerp

Eilandstands

Naar de beurs? Bano helpt je!

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het onderstaande formulier in zijn geheel in te vullen. Wanneer wij je formulier hebben ontvangen, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak te maken.

 • Unieke, imponerende bedrijfspresentatie

 • 100% maatwerk
 • Volledige ontzorging, van ontwerp tot plaatsing van de stand
 • Zeer hoge kwaliteitsstandaard
 • Snelle en goede service

Offerteformulier

Velden met een * zijn verplicht

Projecten

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
microfoon om te gooien en vangen

Vragen over hoekstands? Ik help je graag!

 • Rob van Tholen
 • Rob@bano.eu
 • 085 40 18 251