Full custom beursstands

Voor Bano is geen stand te groot of te klein. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij leveren dé oplossing voor elk vraagstuk. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf en/of product het centrale punt van de voorstelling is en voldoet aan alle specificaties die nodig zijn om jouw beurs of congres een groot succes te laten zijn. Onze full custom beursstands zijn volledig op maat gemaakt naar jouw wensen en behoeften.

Offerte aanvragen

Unieke beursstands voor elke gelegenheid

Met de full custom beursstands van Bano kun jij je persoonlijkheid en vertrouwen als bedrijf tentoonstellen. Je bent het centrale punt van de beurs waarbij de bezoekers meteen zullen zien waar jij als bedrijf voor staat, welke diensten jij uitdraagt en/of welke producten jij levert. Met onze unieke beursstands zul jij talloze mensen naar je toe trekken en uiteindelijk je marketingdoelen behalen.

Onze op maat gemaakte beursstands zijn uniek en stralen professionaliteit uit. Ze zijn zeer geschikt voor specifieke eenmalige events, maar kunnen ook zo geproduceerd worden dat ze gemakkelijk meerdere keren te gebruiken zijn. Hierdoor kun je eenvoudig kosten besparen, wanneer je voor meerdere tentoonstellingen een stand nodig hebt.

Onze full custom beursstands kunnen gebruikt worden voor alle soorten tentoonstellingen. Van grote productpresentaties tot de wat kleinere informatieve beurzen, onze stands zijn overal en altijd toepasbaar.

100% op maat gemaakt

Om elk evenement onvergetelijk te laten zijn is een unieke standpresentatie een van de pijlers waaraan een goede beursstand moet voldoen. Een full custom beursstand (100% op maat gemaakt) dat op een creatieve en representatieve manier jouw bedrijf vertegenwoordigt, is waar Bano voor zorgt. Onze full custom beursstands kunnen in iedere soort en maat gemaakt worden. Wij zorgen ervoor dat jij het decor krijgt dat jij voor ogen hebt.

Huur en verkoop

Onze full custom stand bestaat uit een aluminium frame en unieke standmaterialen. Het aluminium frame kun je bij ons huren. Dit frame kunnen wij in de door jouw gewenste afmetingen en posities bouwen. De unieke standmaterialen zijn bij ons alleen te koop en kunnen eventueel bij ons worden opgeslagen, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. De custom made beursstands bouwen wij in de meeste gevallen voor je op en af. Op deze manier proberen wij je totaal te ontzorgen.

Internationaal Ospi-netwerk

In Europa verzorgen wij alle opdrachten zelf. Voor evenementen buiten Europa werken wij samen met onze partners. In dat geval ontwerpen wij de beursstand, bereiden we alle werkzaamheden voor en wordt de stand op de desbetreffende locatie door een van onze partners opgebouwd uit de daar aanwezige Octanorm-systeemcomponenten. Sinds enkele jaren maken wij deel uit van het gerenommeerde, internationale Ospi-netwerk. Ospi-leden moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Werk je samen met een Ospi-partner, dan ben je gegarandeerd van jarenlange ervaring en hoge kwaliteit.

Een vast contactpersoon

Omdat wij het contact met onze klant graag zo persoonlijk mogelijk houden, sta je in contact met een vast persoon binnen ons bedrijf. Jouw vaste contactpersoon voorziet jou van antwoorden op al jouw vragen en neemt jouw wensen en op- of aanmerkingen graag ter harte.

Rob van Tholen is onze vaste contactpersoon voor alles over standbouw.

Neem contact op met rob
licht door bano

Unieke en innovatieve beursstands

Heb je naar aanleiding van al onze diensten nog vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij denken met je mee, proberen de beste oplossing te vinden voor eventuele vraagstukken en bespreken de mogelijkheden voor een samenwerking.

  • Compleet op maat gemaakt

  • Voldoen aan alle specificaties

  • De meest unieke standdesigns

  • Volledige ontzorging

Start to engage
Bekijk alle cases

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over standbouw? Ik help je graag!