Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Mobile World Congress 2019 is nu MWC Barcelona. Daarmee is een nieuw tijdperk ingeslagen van ‘intelligent connectivity’. In dit nieuwe tijdperk wordt hoge contextuele en gepersonaliseerde ervaringen geleverd waar en wanneer je maar wilt.

MWC Barcelona is het grootste event in de mobiele industrie. De laatste innovaties en nieuwste technologieën van de 2.400 topbedrijven in de industrie worden tentoongesteld en besproken. Tijdens deze 4 dagen ervaar je een zeer hooggewaardeerd conferentieprogramma waarbij de meest invloedrijke personen in de industrie de meest actuele en belangrijkste topics bespreken.

MWC Barcelona bied uitstekende educatieve mogelijkheden middels de GSMA seminars, topbijeenkomsten en meer. Je komt alles te weten over de industrie, wat er nu speelt en wat je in de toekomst kunt verwachten. Breid je netwerk uit en help jezelf met het behalen van je doelen. Exposeer op MWC 2019 in Barcelona!

Ben je van plan om te gaan exposeren op MWC 2019 of ben je al een deelnemer. Bano kan je een succesvolle deelname garanderen met het verzorgen van een unieke en innovatieve beursstand. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 

Sta je binnenkort ook op deze beurs? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!