Zakelijke evenementen die hun doel behalen

Bano zorgt ervoor dat jouw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Met oog voor detail en expertise zorgen we ervoor dat de bezoekers optimaal genieten van het evenement, zodat de boodschap die je erin stopt overkomt. Want alleen wanneer alles perfect georganiseerd is, is er ruimte om de boodschap over te brengen en daarmee het doel van het evenement te behalen.

De perfecte aansluiting op jouw bedrijf

Wat het doel van je zakelijke evenement ook is: wij zorgen ervoor dat het behaald wordt. Of je nu een relatiedag voor je klanten, een jubileumfeest, een personeelsfeest, een bedrijfsfeest, een loyaltydag of een heel ander zakelijk evenement wilt organiseren: met onze AV-techniek zorgen wij ervoor dat de boodschap die jij er in wilt hebben terugkomt in de organisatie en daarmee duidelijk overkomt.

Een zakelijk evenement moet goed aansluiten op jouw bedrijf. Daarom verdiepen onze specialisten zich altijd goed in jouw bedrijf en doelstellingen, om vervolgens met gericht advies en concrete ideeën te komen. Op basis van jouw wensen en doelen aangaande het evenement ontwerpen en organiseren wij vervolgens een evenement dat perfect bij jouw bedrijf past.

Wat ons uniek maakt

Wat ons uniek maakt is de combinatie van techniek, stagedesign en stand- en decorbouw. Hierdoor zijn we in staat om echt maatwerk te leveren en een prachtig beeld neer te zetten voor jouw zakelijke evenement. Je kunt er hierbij absoluut van op aan dat onze techniek optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelen van jouw evenement.

Neem contact op

Complete ontzorging

Je bent bij ons verzekerd van een complete ontzorging. Wij bedenken en ontwerpen alles op het gebied van event technology en zorgen daarbij voor een perfecte organisatie van licht, geluid en stand- of decorbouw. We denken altijd met je mee over het concept waarmee de meeste impact te behalen valt en werken deze vervolgens uit. Zo kun jij je richten op je andere taken.

Vast contactpersoon

Nadat we de samenwerking aan zijn gegaan, staat er één vast contactpersoon voor je klaar om met je mee te denken. Zo heb je een vast aanspreekpunt, waardoor er altijd heldere communicatie is en korte lijnen mogelijk zijn. En dat maakt het allemaal een stuk prettiger.

Marcel de Vries is onze vaste contactpersoon voor alle soorten evenementen.

Neem contact op met Marcel

Al 54 jaar werkzaam

In 1963 werd Bano opgericht in het Groningse Noordhorn. Inmiddels zijn we al ruim 54 jaar werkzaam op het gebied van event technology en hebben we al talloze bedrijven geholpen en ontzorgd bij het organiseren van spraakmakende en memorabele zakelijke evenementen. Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio om te kijken welke projecten wij al hebben mogen afronden.

Lees meer over onze geschiedenis

Onze projecten

Als zakelijke evenementenorganisatie hebben we al veel uitdagende evenementen mogen opzetten. Zo werken we mee aan de grootschalige KEI-week in Groningen, maar ook aan TEDx en de Nieuwjaarsreceptie SNN. Daarnaast hebben we zakelijke evenementen mogen organiseren voor onder andere Trendship en VNO-NCW Noord.

Bekijk ons portfolio
zakelijk presenteren

Meer weten over zakelijke events?

Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe we van jouw zakelijke event een succes kunnen maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Zakelijke evenementen die hun doel behalen
  • De perfecte aansluiting op jouw bedrijf
  • Complete ontzorging
  • Een vast contactpersoon

Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
microfoon verhuur door Bano

Vragen over evenementen? Ik help je graag!