Roadshows waarmee je banden opbouwt

Persoonlijk contact is dé manier om een band op te bouwen met je doelgroep. In het digitale tijdperk is het organiseren van een roadshow dé manier om je bedrijf op te laten vallen en om doelgroepen te bereiken die je normaliter niet snel aan zou kunnen spreken. Als specialist in productpromoties en roadshows verzorgen wij roadshows waarmee jij een sterke band opbouwt met je doelgroep(en).

De optimale marketingtool

Een roadshow is de optimale marketingtool. Je zorgt namelijk voor een contactmoment met jouw doelgroep waarbij je voor persoonlijke én onverdeelde aandacht zorgt. De lange en intensieve contactduur leidt tot een sterke, blijvende indruk, waardoor je boodschap enorm goed blijft hangen. Daarnaast maak je ook nog eens tijdens je evenement én tijdens het transport reclame voor jouw bedrijf en/of product.

Roadshows zijn effectief door hun maximale mobiliteit. Je kunt gemakkelijk van locatie veranderen en tussendoor je boodschap veranderen om zo nog meer doelgroepen aan te spreken. En omdat je zo gemakkelijk kunt transporteren (naar zowel binnen- als buitenland), wordt het bereik van je campagne ineens vele malen groter.

Onze rol in roadshows

Bano ontwerpt een creatieve, indrukwekkende stageset voor je. Met een custom geprinte achterwand, speciaal ontwikkelde videocontent en hoogwaardige beeld- en geluidsvoorzieningen zorgen we voor een unieke look & feel van je event. Daarnaast zorgen we indien gewenst voor een totaalpakket van audiovisuele techniek, belichting, technische productie en presentatiesupport, inclusief installatie, begeleiding, bediening, demontage en transport!

Neem contact op

Samen zorgen voor een succesvolle roadshow

Wij kunnen je compleet ontzorgen in de organisatie van je roadshow. Samen met jou bepalen we je doelstellingen en bespreken we je wensen. Vervolgens verzorgen wij de complete aankleding van de roadshow truck en trailer en kunnen we zorgen voor het juiste marketingmateriaal. Jij bepaalt de doelstelling, wij regelen de rest en samen zorgen we voor een succesvolle roadshow.

Ideale momenten creëren

Met roadshows creëer je ideale momenten voor je productpromotie. Je kiest gericht je doelgroep en hebt een tijd lang haar onverdeelde aandacht. Zo behaal je het maximale resultaat met je productpresentatie. En de roadshows zijn uiteraard geschikt voor zowel business-to-business contactmoment als voor business-to-consumer contactmomenten.

Korte lijnen

Om de organisatie van je roadshow zo soepel mogelijk te laten verlopen en om jouw wensen zo exact mogelijk uit te voeren, heb je bij ons een vast contactpersoon. Deze persoon staat voor je klaar en bespreekt al je wensen en op- of aanmerkingen met jou door. Zo is er altijd sprake van korte lijnen en daarmee van heldere communicatie.

Marcel de Vries is onze vaste contactpersoon voor alle evenementen.

Neem contact op met Marcel

Sinds 1963

Al sinds 1963 is Bano actief in de wereld van event technology. Met roadshows in binnen- en buitenland voor bedrijven als Aegon en HP mogen we ons al enkele jaren specialist noemen op het gebied van roadshows. Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Neem dan ook eens een kijkje in ons portfolio.

Bekijk ons portfolio
casing en roadshows

Meer weten over roadshows?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ondersteuning op het gebied van roadshows? Onze teamleden denken graag met je mee over hoe jij het beste uit je roadshow kunt halen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Sterke banden opbouwen met je doelgroep(en)
  • Optimale marketingtool
  • Maximale mobiliteit
  • Een vast contactpersoon

Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over evenementen? Ik help je graag!