Live events met impact!

Wat maakt een live event tot een succes? Waarom is het ene evenement zo snel vergeten en wordt het andere evenement jaren later nog besproken? Bij het organiseren van live evenementen gaat het erom dat je je bezoekers raakt. Dat je een impact maakt. Dat je zorgt voor een onvergetelijke ervaring en een blijvende herinnering. Bano kan je hierin compleet ontzorgen.

Wat voor live event je ook wilt organiseren

Wat voor evenement je ook voor ogen hebt, wij zijn jouw live event partner. Van optreden van The Rolling Stones tot concerten van André Rieu en van festivals tot sportevenementen; wij hebben het allemaal al meegemaakt en met succes gefaciliteerd. We hebben alle techniek en expertise in huis om ook van jouw live event een onvergetelijke ervaring te maken.

Op basis van je wensen maken we een audio-, licht- en video-ontwerp, zodat je precies kunt zien hoe jouw event eruit zal komen te zien. Zo kunnen we je direct alle mogelijkheden voor jouw event tonen. Of je nu een kleinschalig feest voor 40 man of een enorm festival voor 50.000 mensen wilt organiseren: wij staan voor je klaar!

Onze (samen) werkwijze

Een samenwerking met ons begint met een kennismaking en het verkennen van jouw vraag. Vervolgens werken we een voorstel voor je uit en wanneer we het hierover eens zijn, gaan we over tot de uitvoering. Het resultaat? Een tot in de puntjes georganiseerd evenement dat impact maakt op jouw doelgroep!

Schroom niet om contact met ons op te nemen, want hoe eerder je ons bij je plannen betrekt, hoe beter wij je kunnen helpen!

Contact

Een vast contactpersoon

In de aanloop naar je live event heb je één vast contactpersoon binnen onze organisatie. Hier kun je altijd terecht met al je vragen, wensen en aan- of opmerkingen. Zo houden we de lijntjes kort en dat is natuurlijk wel zo fijn en makkelijk.

Marcel de Vries is onze vaste contactpersoon voor alle evenementen.

Neem contact op met Marcel

Complete ontzorging

Een samenwerking met Bano houdt in dat je compleet ontzorgd wordt op het gebied van event technology. Wij verzorgen namelijk alles van ontwerp tot uitvoering – uiteraard in overleg met jou – zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Daarnaast heb je bij ons alle benodigde techniek op één plek en kunnen we zelfs jouw hele event filmen! Zo kun jij je richten op je overige taken.

Wet- en regelgeving

Wanneer je ons inschakelt als jouw live evenementenorganisatie, hoef je je geen zorgen te maken over wet- en regelgeving. Wij zijn namelijk goed op de hoogte van de wet- en regelgeving in zowel het binnen- als het buitenland en zorgen ervoor dat alles altijd aan de eisen voldoet. Op deze manier wordt er altijd aan de eisen omtrent bijvoorbeeld volume en veiligheid voldaan!

Bano: een begrip in de regio

Bano is al sinds 1963 werkzaam als live evenementenorganisatie. Door de jaren heen hebben we ons werkproces kunnen stroomlijnen en perfectioneren, waardoor we je altijd de hoogste kwaliteit kunnen bieden. We zijn inmiddels dan ook uitgegroeid tot begrip in de regio! Benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan ook eens ons portfolio.

Lees meer over onze geschiedenis
Event audio verhuur

Meer weten over live events?

Ons team van vakspecialisten denkt graag met je mee over hoe we van jouw event een succes kunnen maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Live events met impact
  • Alle techniek op één plek
  • Elk mogelijk ontwerp
  • Een vast contactpersoon
Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
microfoon verhuur door Bano

Vragen over evenementen? Ik help je graag!