Congressen met een blijvende indruk

Wanneer je een congres wilt organiseren, wil je een boodschap overbrengen op jouw publiek. En je wilt natuurlijk dat die boodschap blijft hangen en dat er nog lange tijd over nagedacht en gesproken wordt. Met de juiste aankleding en technische ondersteuning zorgt Bano als professionele congres organisator voor deze blijvende indruk.

Geen uitdaging te groot

Of je nu interesse hebt in de audioversterking van Keynote-zalen, de inrichting van break-outruimtes of de verzorging van live acts en presentaties: voor elke zaal en elk project hebben we de geschikte apparatuur. Grootbeeldvideo, dataprojecties, live streaming via internet, podium- en congresbelichting én decor- en stageontwerpen. We denken ook graag met je mee over hoe je je content aan de man brengt door middel van begeleiding bij het vormgeven van PowerPoint-, Keynote- of Prezipresentaties.

Wij beschikken over alle kennis, materialen en ervaring om van jouw congres écht iets bijzonders te maken. Als professionele congres organisator weten we ook precies hoe we het aan moeten pakken, zodat we eventuele valkuilen kunnen voorkomen en weten waar de kansen liggen. Geen uitdaging is ons dan ook te groot!

Een blijvende indruk

De inhoud van je congres en de presentaties zijn uiteraard belangrijk en een deel van hoe de boodschap overkomt is hoe het gepresenteerd wordt. Maar stel nou dat de woorden die worden uitgesproken ondersteund worden met de juiste AV-techniek en dat ze worden uitgesproken op een prachtig innovatief podium; dan komt de boodschap vele malen beter over. Indruk maken doe je met je presentatie; een blijvende indruk maken doe je met AV-techniek en aankleding.

Bekijk ons portfolio

Werkwijze – ondersteuning bij congressen

Hoe eerder je ons deelgenoot maakt van je plannen, hoe beter ons team in staat is om met je mee te denken en bij te dragen aan het succes van je congres. Na een inventarisatie van je plannen en wensen werken we een voorstel voor je uit. Afhankelijk van de complexiteit van je vraag ontvang je van ons een offerte, al dan niet aangevuld met visualisaties. Zodra we het eens zijn over de inhoud, gaan wij over tot uitvoering.

Visualisaties

Om jouw wensen te verduidelijken en om onze mogelijkheden te tonen, kunnen we een eventuele offerte aanvullen met visualisaties. Dit kunnen schetsen zijn, maar we kunnen dit ook doen met behulp van 3D-tekeningen. Zo weet je precies hoe je congres eruit komt te zien en kun je al een beetje van de sfeer proeven.

Heldere communicatie

Bij het organiseren van een congres is het hebben van een heldere communicatie van het hoogste belang. Daarom heb je bij ons als congresbureau één vast contactpersoon bij wie je terecht kunt met al je vragen en wensen en wie met jouw congres meedenkt. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we gemakkelijker samen voor het maximale resultaat gaan.

Marcel de Vries is onze vaste contactpersoon voor al onze evenementen.

Neem contact op met Marcel

Onze projecten

Bano is al meer dan 54 jaar actief in het organiseren van congressen, evenementen en andere gebieden die met event technology hebben te maken. Al sinds 1963 hebben we de AV-techniek en aankleding van talloze congressen mogen realiseren. Neem voor afgeronde projecten ook eens een kijkje in ons portfolio.

Lees meer over onze geschiedenis
Congres microfoon

Meer weten over congressen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden aan AV-techniek, aankleding en ondersteuning tijdens congressen? Wij denken graag met je mee over de verschillende opties en over hoe jij het beste uit je congres kunt halen. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Congressen met een blijvende indruk
  • Aankleding én AV-techniek
  • Een breed aanbod aan apparatuur
  • Een vast contactpersoon

Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
microfoon om te gooien en vangen

Vragen over evenementen? Ik help je graag!