Project Description

Evenement: Food Ingredients Europe (FIE)
Locatie: Messe Frankfurt, Duitsland
Klant: Avebe
Zitplaatsen: 50 personen

Avebe is een op de markt gerichte coöperatie van zetmeelaardappeltelers. Iedere dag werken 1.350 medewerkers van Avebe aan het benutten van alle mogelijkheden die de aardappel biedt. Wij zijn er trots op dat we Abeve al jaren tot één van onze trouwste klanten mogen rekenen. Ruim 32 jaar geleden hielpen wij Avebe voor het eerst bij hun beursdeelname en heden ten dage doen we dat nog steeds.

Bovenstaande foto laat zien welke moderne stand we hebben opgeleverd ten behoeve van Avebe’s deelname aan Food Ingredients Europe (FIE). Van het eerste ontwerp tot en met de oplevering is Bano bij het proces betrokken.

We hebben een custom made stand ontwikkeld, die volledig vervaardigd is in onze werkplaats. De stand heeft een lounge uitstraling en inrichting, waardoor bezoekers onder ideale omstandigheden in gesprek kunnen gaan met de medewerkers van Avebe.

Dankzij de volledig uitgeruste keuken, voorzien van alle gemakken en een lounge bar, komt het de bezoekers aan niets te kort. Zelfs aan goede koffie is gedacht, met dank aan de inspanningen (en een leerzame cursus voor de standbemanning) van Koffiebranderij Peeze.