Project Description

JDA Focus Connect

In twee dagen werd Intercontinental London – The O2 omgetoverd tot het decor voor JDA Focus Connect. Tijdens dit evenement werd door meer dan 600 professionals op het gebied van retail, productie en logistiek genetwerkt, informatie gedeeld en van elkaar geleerd. Bij een productie als deze laten we goed zien waar onze kracht ligt: Het bieden van een unieke samensmelting tussen decorbouw en audiovisuele techniek.

JDA Software gaf aan dat de bezoekers al meteen bij binnenkomst het zogeheten “WOW-effect” moeten ervaren. Met deze wens in gedachten hebben we een imposant en uniek stage design ontwikkeld, waarbij het decor in diepte varieert en het bewegende elementen bevat. Door 3D video mapping toe te passen worden de verschillende decor elementen volledig tot leven gebracht.

Een tweede behoefte van de klant was een compleet ingerichte ruimte, waarin sponsoren de mogelijkheid hebben om hun producten en diensten te presenteren en om kennis te delen. Dit hebben we gerealiseerd met behulp van 25 Demo Pods en zes Genius Bars. Door alle betrokken ruimtes vooraf uit te tekenen en onze plannen daarin te verwerken heeft de klant een goed beeld gekregen van het beoogde resultaat.

JDA Software weet als geen ander dat ze kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner, die waardevol advies geeft over de weg naar een succesvol evenement.

Timelaps JDA 2017:

  • Naam evenement: JDA Focus Connect

  • Opdrachtgever: JDA Software

  • Locatie: Intercontinental London – The O2