Dé eyecatcher voor maximale exposure

De eilandstands zijn de grotere type beursstands en tevens de echte eyecatchers op de beursvloer. Het open karakter van dit type stand zorgt ervoor dat je de bezoekers van alle kanten kunt ontvangen. De stand grenst immers van alle kanten aan een gangpad. Dit werkt uitnodigend en zorgt ervoor dat het benaderen van jouw stand laagdrempelig wordt, waardoor de eilandstand je alle kansen geeft om in contact te komen met je doelgroep. Dit type stand heeft geen vaste wanden en is daardoor geheel naar eigen wens in te delen. Het vereist wel enige creativiteit om op de juiste manier invulling te geven aan de stand. Je wilt immers zo goed mogelijk je bedrijf, merk of product tot uiting brengen. Uiteraard zijn wij ervoor om je hierbij te voorzien van advies met een gericht ontwerp, maar daarover lees verderop meer.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden met de eilandstand zijn eindeloos. Voor het creëren van maximale exposure kun je namelijk ook in de hoogte bezoekers prikkelen, door gebruik te maken van hanging signs en hanging banners. Daarnaast wordt er ook vaak gebruik gemaakt van trussen die voorzien zijn van grote spots. Op deze manier kun je de stand van bovenaf extra mooi belichten om deze nog meer tot zijn recht te laten komen. Zo zet je je stand letterlijk in de spotlights, waardoor de bezoekers niet meer om je heen kunnen.

Eilandstand in alle formaten

De mogelijkheden met de eilandstand zijn eindeloos en dat geldt eveneens voor de afmetingen. Het formaat van je eilandstand is echter niet hetgeen dat bepaald of je stand goed ‘presteert’. Het zijn juist elementen als stopkracht, communicatie, aantrekkingskracht en de algehele uitstraling die voor een groot deel het succes van jouw beursoptreden bepalen. Kies het formaat eilandstand dat bij jouw bedrijf past en binnen de mogelijkheden valt. Ongeacht het formaat dat je kiest, wij zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke indruk maakt met jouw stand!

Kiezen voor Bano

Ons team bestaat uit deskundige en enthousiaste designers, projectmanagers en standbouwers met jarenlange (inter)nationale ervaring op het gebied van beursstands, standbouw en event technologie. Wij hebben als uitgangspunt om de klant totaal te ontzorgen. Zo staan wij je bij vanaf het ontwerp van de beursstand tot aan de uiteindelijke plaatsing van de stand op de beurs. De boodschap die de klant wil uitdragen vertalen wij in een unieke beursstand. Nadat wij jouw wensen en mogelijkheden nauwkeurig in kaart hebben gebracht, komen wij met een gericht en passend advies in de vorm van een ontwerp (een 3D-tekening). Zodra dit ontwerp geheel naar wens is, brengt onze eigen ontwerpafdeling de stand volledig waarheidsgetrouw in 3D tot leven. Zo weet je precies wat je krijgt en kom je nooit voor verrassingen te staan.  Ben jij klaar om samen met ons de beurs te veroveren? Samenwerken met Bano betekent:

Bekijk hier voorbeelden van eilandstands
 • 100% klanttevredenheid – de stand wordt pas gebouwd nadat het ontwerp volledig naar wens is
 • Waarheidsgetrouw 3D-standontwerp

 • Onbeperkte mogelijkheden
 • Wereldwijd netwerk aan partnerbedrijven
 • Ervaring met klanten als Facebook, Google, Hewlett Packard en meer…

Misschien ook interessant:

kopstand ontwerp

Kopstands

tussenstand ontwerp

Tussenstands

hoekstand ontwerp

Hoekstands

Naar de beurs? Bano helpt je!

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het onderstaande formulier in zijn geheel in te vullen. Wanneer wij je formulier hebben ontvangen, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken of om een afspraak te maken.

 • Unieke, imponerende bedrijfspresentatie

 • 100% maatwerk
 • Volledige ontzorging, van ontwerp tot plaatsing van de stand
 • Zeer hoge kwaliteitsstandaard
 • Snelle en goede service

Offerteformulier

Velden met een * zijn verplicht

Projecten

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
microfoon om te gooien en vangen

Vragen over eilandstands? Ik help je graag!

 • Rob van Tholen
 • Rob@bano.eu
 • 085 40 18 251