Professionele congresorganisatie door Bano, specialist van omgeving Utrecht

Het belangrijkste bij een congres, is het duidelijk overbrengen van informatie en je uiteindelijke boodschap. Een boodschap die blijft hangen en waar nog lang over nagedacht en gesproken wordt. Dit kan alleen gerealiseerd worden met de juiste aankleding en technische ondersteuning. Hierbij kan Bano je helpen. Als professioneel congresorganisator van de omgeving Utrecht heeft Bano alles in huis om jouw congres een groot succes te laten worden.

Indruk maken doe je met Bano

Indruk maken op je publiek is al lastig, laat staan een blijvende indruk achterlaten. Bedenk daarom goed hoe je invulling geeft aan je congres. Wat voorop staat, is dat deze inhoudelijk sterk moet zijn. Welke informatie en welke boodschap je ook over wilt brengen, inhoudelijk moet deze kloppen en interessant zijn voor het publiek. Alleen dán kan je indruk maken. Maar hoe laat je een blijvende indruk achter op je publiek? Hier kan Bano je bij helpen. Als professioneel congresorganisator van Utrecht en omstreken kunnen wij je presentatie ondersteunen met de juiste AV-techniek en deze een prachtig innovatief podium geven; dan komt de boodschap vele malen beter over. Met onze professionele aankleding en AV-techniek maak jij indruk op je publiek.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg

Als professioneel congresorganisator van Utrecht en omgeving worden wij graag uitgedaagd in ons vakgebied. Wij gaan daarom ook geen uitdaging uit de weg. Of je nu Keynote-zalen wilt versterken met de nieuwste audiotechnieken of live acts wilt voorzien van de meest innovatieve lichttechnieken, wij hebben alle apparatuur en kennis in huis om het te realiseren. We denken graag met je mee over de technische invulling en aankleding van je congres. Ook op het gebied van presenteren kunnen we je bijstaan. Zo geven wij begeleiding bij de vormgeving van PowerPoint-, Keynote- en Prezipresentaties. Ga met ons de uitdaging aan en maak van jouw congres een daverend succes.

Congres organiseren Utrecht

Betrek ons vroegtijdig bij je plannen

Wil je het maximale uit je congres halen? Betrek ons dan zo vroeg mogelijk bij je plannen. Hoe eerder wij deelgenoot zijn van het proces, des te meer kunnen wij bijdragen aan het succes van je congres. Allereerst inventariseren wij de haalbaarheid van je plannen, alvorens we overgaan tot de uitwerking van een voorstel. Afhankelijk van de complexiteit van je vraag ontvang je van ons een offerte, al dan niet aangevuld met visualisaties. Wanneer er een wederzijdse overeenstemming is bereikt, kan er overgegaan worden tot de uitvoering.

Engaging audiences

Engaging audiences, dat is waar Bano voor staat. Je publiek interactief betrekken bij het delen van informatie en je boodschap overbrengen op een manier die hen altijd bij zal blijven. Met Bano als congresorganisator maak jij impact op je publiek.

Eén contactpersoon

Samenwerken met Bano betekent een heldere onderlinge communicatie. Bij dé congresorganisator van de omgeving Utrecht ben je verzekerd van één vast contactpersoon bij wie je terecht kunt voor al je vragen en wensen. Deze persoon denkt met je mee alsof het zijn eigen congres betreft en voorziet je altijd van deskundig advies. Wij houden graag de lijntjes kort, om zo voor het maximale resultaat te gaan.

Marcel de Vries is onze vaste contactpersoon voor het organiseren van congressen.

Neem contact op met Marcel
Congres organisatie Utrecht

Congres organiseren Bano

  • Congres organiseren Utrecht
  • Geen uitdaging te groot
  • Professioneel congresorganisator
  • Eén vast contactpersoon
Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over evenementen? Ik help je graag!