Professionele congresorganisatie door Bano, specialist van omgeving Heerenveen

Het belangrijkste bij een congres, is het duidelijk overbrengen van informatie en je uiteindelijke boodschap. Een boodschap die blijft hangen en waar nog lang over nagedacht en gesproken wordt. Dit kan alleen gerealiseerd worden met de juiste aankleding en technische ondersteuning. Hierbij kan Bano je helpen. Als professioneel congresorganisator van de omgeving Heerenveen heeft Bano alles in huis om jouw congres een groot succes te laten worden.

Indruk maken doe je met Bano

Indruk maken op je publiek is al lastig, laat staan een blijvende indruk achterlaten. Bedenk daarom goed hoe je invulling geeft aan je congres. Wat voorop staat, is dat deze inhoudelijk sterk moet zijn. Welke informatie en welke boodschap je ook over wilt brengen, inhoudelijk moet deze kloppen en interessant zijn voor het publiek. Alleen dán kan je indruk maken. Maar hoe laat je een blijvende indruk achter op je publiek? Hier kan Bano je bij helpen. Als professioneel congresorganisator van Heerenveen en omstreken kunnen wij je presentatie ondersteunen met de juiste AV-techniek en deze een prachtig innovatief podium geven; dan komt de boodschap vele malen beter over. Met onze professionele aankleding en AV-techniek maak jij indruk op je publiek.

Bano gaat geen uitdaging uit de weg

Wat ons onderscheidt binnen onze branche, is dat wij geen uitdaging uit de weg gaan. Wij pakken elk vraagstuk aan. Of je nou de meest innovatieve lichttechniek wilt hebben voor je live event of dat je de break-outruimtes van je congres ingericht wilt hebben, wij hebben overal een passende oplossing voor. Grootbeeldvideo, dataprojecties, live streaming via internet, podium- en congresbelichting én decor- en stageontwerpen, wij hebben het allemaal. Ook helpen wij graag mee om het maximale uit je presentatie te halen. Zo geven wij begeleiding bij het vormgeven van PowerPoint-, Keynote- en Prezipresentaties.

Congres organiseren Heerenveen

Hoe eerder in het proces, des te groter het succes

Hoe eerder je ons bij je plannen betrekt, des te meer kunnen wij betekenen voor jouw congres. Leg tijdig je plannen en wensen aan ons voor. Zo kunnen wij inventariseren of deze haalbaar zijn, om vervolgens een voorstel voor je uit te werken. Afhankelijk van de complexiteit van de vraag zal er wel of geen offerte worden gestuurd, eventueel aangevuld met visualisaties. Wanneer beide partijen overeenkomen met de inhoud, kunnen wij overgaan tot de uitvoering. Betrek dé congresorganisator van Heerenveen en omgeving vroegtijdig bij je plannen om jouw congres succesvol te laten verlopen.

Engaging audiences

Engaging audiences, daar draait het bij Bano allemaal om. Je boodschap overbrengen, je publiek interactief betrekken bij de informatieoverdracht en hen naar huis laten gaan met een blijvende ervaring. Met de medewerking van Bano zal jouw congres nooit vergeten gaan.

Eén contactpersoon

Samenwerken met Bano betekent een heldere onderlinge communicatie. Bij dé congresorganisator van de omgeving Heerenveen ben je verzekerd van één vast contactpersoon bij wie je terecht kunt voor al je vragen en wensen. Deze persoon denkt met je mee alsof het zijn eigen congres betreft en voorziet je altijd van deskundig advies. Wij houden graag de lijntjes kort, om zo voor het maximale resultaat te gaan.

Marcel de Vries is onze vaste contactpersoon voor het organiseren van congressen.

Neem contact op met Marcel
Congres organisatie Heerenveen

Congres organiseren Bano

  • Congres organiseren Heerenveen
  • Geen uitdaging te groot
  • Professioneel congresorganisator
  • Eén vast contactpersoon
Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over evenementen? Ik help je graag!