Professionele congresorganisatie door Bano, specialist van omgeving Friesland

Het belangrijkste bij een congres, is het duidelijk overbrengen van informatie en je uiteindelijke boodschap. Een boodschap die blijft hangen en waar nog lang over nagedacht en gesproken wordt. Dit kan alleen gerealiseerd worden met de juiste aankleding en technische ondersteuning. Hierbij kan Bano je helpen. Als professioneel congresorganisator van de omgeving Friesland heeft Bano alles in huis om jouw congres een groot succes te laten worden.

Indruk maken doe je met Bano

Indruk maken op je publiek is al lastig, laat staan een blijvende indruk achterlaten. Bedenk daarom goed hoe je invulling geeft aan je congres. Wat voorop staat, is dat deze inhoudelijk sterk moet zijn. Welke informatie en welke boodschap je ook over wilt brengen, inhoudelijk moet deze kloppen en interessant zijn voor het publiek. Alleen dán kan je indruk maken. Maar hoe laat je een blijvende indruk achter op je publiek? Hier kan Bano je bij helpen. Als professioneel congresorganisator van Friesland en omstreken kunnen wij je presentatie ondersteunen met de juiste AV-techniek en deze een prachtig innovatief podium geven; dan komt de boodschap vele malen beter over. Met onze professionele aankleding en AV-techniek maak jij indruk op je publiek.

Bano gaat geen uitdaging uit de weg

Wat ons onderscheidt binnen onze branche, is dat wij geen uitdaging uit de weg gaan. Wij pakken elk vraagstuk aan. Of je nou de meest innovatieve lichttechniek wilt hebben voor je live event of dat je de break-outruimtes van je congres ingericht wilt hebben, wij hebben overal een passende oplossing voor. Grootbeeldvideo, dataprojecties, live streaming via internet, podium- en congresbelichting én decor- en stageontwerpen, wij hebben het allemaal. Ook helpen wij graag mee om het maximale uit je presentatie te halen. Zo geven wij begeleiding bij het vormgeven van PowerPoint-, Keynote- en Prezipresentaties.

Congres organiseren Friesland

Betrek ons vroegtijdig bij je plannen

Wil je het maximale uit je congres halen? Betrek ons dan zo vroeg mogelijk bij je plannen. Hoe eerder wij deelgenoot zijn van het proces, des te meer kunnen wij bijdragen aan het succes van je congres. Allereerst inventariseren wij de haalbaarheid van je plannen, alvorens we overgaan tot de uitwerking van een voorstel. Afhankelijk van de complexiteit van je vraag ontvang je van ons een offerte, al dan niet aangevuld met visualisaties. Wanneer er een wederzijdse overeenstemming is bereikt, kan er overgegaan worden tot de uitvoering.

Engaging audiences

Engaging audiences, hetgeen waar Bano voor staat. Je publiek omarmen, inspireren en iets laten ervaren dat zij nog nooit eerder hebben ervaren. Impact maken met een congres die hen altijd bij zal blijven. Ga de samenwerking aan met dé congresorganisator van Friesland en omstreken en je zult verstelt staan wat een impact jij maakt op je publiek met jouw congres.

Heldere communicatie

Als professioneel congresorganisator van Friesland en omstreken houdt Bano ervan om de communicatie helder te laten verlopen. Daarom ben je bij ons verzekerd van één vast contactpersoon bij wie je terecht kunt met al je vragen en wensen. Diegene denkt gedurende het hele proces van samenwerking met je mee en voorziet je altijd van deskundig advies. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen we gemakkelijker samen voor het hoogst haalbare gaan.

Marcel de Vries is onze vaste contactpersoon voor het organiseren van congressen.

Neem contact op met Marcel
Congres organisatie Friesland

Congres organiseren Bano

  • Congres organiseren Friesland
  • Geen uitdaging te groot
  • Professioneel congresorganisator
  • Eén vast contactpersoon
Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over evenementen? Ik help je graag!