IBC 2018, 14 september – 18 september

Ben jij deelnemer op het International Broadcasting Convention (IBC) 2018 en wil je impact maken met je standdesign? Wij zorgen voor de stand die met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Met innovatieve oplossingen op het gebied van standbouw, licht-, geluid- en videotechniek zorgen wij ervoor dat jij op de grootste media-, entertainment- en technologieshow ter wereld, het IBC 2018, impact maakt op je bezoekers met een uniek en representatief standdesign.

Volledige beursstand ontzorging op IBC 2018

Wij staan bekend om ons totaalpakket en kunnen je dus compleet ontzorgen op het gebied van je beursstand op IBC 2018. Op basis van je wensen en budget wordt het een kant-en-klaar standdesign, een volledig standdesign op maat of iets wat daar tussen zit. Wanneer het standontwerp naar wens is, wordt er overgegaan op de uitwerking van het ontwerp. Na de realisatie van de beursstand is het tijd om IBC 2018 te veroveren met je unieke standdesign. Omdat wij je compleet ontzorgen, regelen wij het gehele proces van ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing van je beursstand.

Beurswanden

Met een unieke beurswand kun jij je onderscheiden tijdens IBC 2018. Bij ons is het mogelijk om een beurswand naar eigen ontwerp te laten bedrukken. Zo kun jij je beursstand het karakter geven dat jij als bedrijf wilt uitstralen. Beurswanden kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen ze onder andere als presentatiewand dienen tijdens beurzen als het IBC.

beursstand IBC 2018

100% maatwerk

Evenals elk ander event wil je ook dat IBC 2018 een groot succes wordt. Met de volledig op maat gemaakte decors van Bano heb je een uniek en representatief standdesign dat jouw bedrijf vertegenwoordigt Wij zorgen ervoor dat het decor volledig naar jouw wens is. Zo creëer je de optimale omgeving om met jouw boodschap of product impact te maken op je publiek.

Neem contact op

International Broadcasting Convention 2018

Het jaarlijks terugkerende IBC is de grootste media-, entertainment- en technologieshow ter wereld. In 2018 staat de RAI Amsterdam van 14 september tot 18 september volledig in het teken van alles wat media, entertainment en technologie ademt. Tijdens dit spectaculaire 4-daagse evenement zullen bezoekers van over de hele wereld afreizen naar Amsterdam om alles te weten te komen over de technische mogelijkheden die aangeboden worden door social media TV, OTT, VR, AR, Cloud, IP, Bots en 5G en voor het ontmoeten van de meest intelligente robots.

Een vast contactpersoon

Omdat wij het contact met onze klant graag zo persoonlijk mogelijk houden, sta je in contact met een vast persoon binnen ons bedrijf. Jouw vaste contactpersoon voorziet jou van antwoorden op al jouw vragen en neemt jouw wensen en op- of aanmerkingen graag ter harte.

Rob van Tholen is onze vaste contactpersoon voor alles over standbouw.

Neem contact op met rob
IBC stand

Waarom deelnemen IBC 2018?

  • Meer dan 55.000 bezoekers

  • Bezoekers uit 170 landen

  • 1700 bedrijven aanwezig

  • 87.000 m²

Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over standbouw? Ik help je graag!