AV-verkoop en installatie

Met de juiste AV-techniek breng je jouw boodschap duidelijk over en laat je een blijvende indruk achter. Wij verkopen én installeren AV-techniek van alléén de beste merken, zodat de communicatie met jouw personeel, leveranciers en klanten geheel vlekkeloos verloopt. We geven je uiteraard graag advies over welke techniek het beste op jouw wensen aansluit.

Expertises

Audiovisueel

Met een audiovisuele totaaloplossing van Bano ben je verzekerd van een professionele aanpak en een zuivere informatieoverdracht. Wij kunnen iedere ruimte inrichten op audiovisueel gebied, zodat het werken voor jou eenvoudiger wordt gemaakt. En dit geldt voor iedere ruimte; van vergaderruimte tot presentatiekamer en van collegezaal tot operatiekamer.

Narrowcasting

Met onze narrowcasting-mogelijkheden (ook wel digital signage genoemd) kun je exact bepalen hoe je jouw informatie aan je doelgroep presenteert. Je bepaalt onder andere de plaats en het tijdstip, zodat je op de meest doelgerichte manier mogelijk met jouw doelgroepen kunt communiceren. Denk aan schermen in scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorgebouwen en nog veel meer.

Collaboration

Maak de werkomgeving van jouw bedrijf klaar voor collaboration: het online samenwerken. Met collaboration zorgen we ervoor dat alle collega’s, waar ze ook zijn, binnen een handomdraai met elkaar verbonden worden tijdens bijvoorbeeld een vergadering. Aantekeningen worden online met elkaar gedeeld en na afloop automatisch verstuurd. Communicatie verloopt interactiever en de productiviteit is verhoogd!

LED schermen

Ben je op zoek naar een communicatiemiddel waarmee je sowieso de aandacht van je publiek of doelgroep weet te trekken? Ga dan voor één van onze LED schermen. Deze hoogwaardige schermen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting en vorm, zodat je zeker weet dat ze perfect aansluiten op boodschap en doel. Uiteraard zijn ze ook (zeer effectief) te gebruiken i.c.m. narrowcasting.

AV-verkoop

Eén ding is zeker: goede AV-techniek is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het maakt het werken efficiënter én effectiever. Om jouw bedrijf te helpen bij het opbouwen van een juiste AV-infrastructuur hebben we ons daarom niet alleen gespecialiseerd in de voorgenoemde expertises, maar eigenlijk in alles wat met AV-techniek te maken heeft. Laat je adviseren over de mogelijkheden!

Branches

Zakelijk

Voor ieder type organisatie verzorgt Bano audiovisuele totaaloplossingen. Wij ontwerpen en realiseren de meest effectieve en efficiënte technische mogelijkheden voor jouw bedrijf, zodat jij doeltreffender kunt communiceren met je personeel én met je klanten.

Overheden

Wij weten precies welke technologie een bijdrage kan leveren aan de dienstverlening van overheden. En met deze kennis helpen we zowel lokale als regionale en nationale overheden bij het inrichten van een effectieve audiovisuele en ICT-infrastructuur.

Onderwijs

Het onderwijs wordt de laatste jaren flink gedigitaliseerd en lesmethodes maken steeds vaker gebruik van digitale leermiddelen. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen creëren wij aantrekkelijke leeromgevingen voor ieder soort onderwijs.

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is het beschikken over de juiste apparatuur van hoog belang. Dit geldt ook voor de audiovisuele apparatuur. Met onze producten kunnen alle medewerkers duidelijk en effectief met elkaar én met de patiënten communiceren, wat zorgt voor een goede samenwerking en een goede verzorging.

Hotel & Congres

Je wilt je gasten natuurlijk alleen het allerbeste bieden. Tijdens het verblijf, het congres, de conferentie, de vergadering of de bijeenkomst moet daarom alles tot in de puntjes verzorgd zijn en perfect werken. Met de totaalpakketten van Bano ben je hiervan verzekerd.

Retail

Door gebruik te maken van de nieuwste trends op het gebied van technologie en digital signage kun je op zeer effectieve wijze jouw klanten benaderen, informeren en beïnvloeden. Of het nu gaat om een kledingwinkel of een supermarkt: als je gebruik maakt van onze totaaloplossingen weet je zeker dat je succesvolle reclamecampagnes voert.

Overige branches

Staat jouw branche niet in de voorgenoemde rij en vraag je je af of Bano wel iets voor jou kan betekenen? Maak je geen zorgen: wij zijn er ook voor jou. Onze ervaren deskundigen nemen graag al je wensen en vragen met je door. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ruimtes

Vergaderruimte

Een heldere communicatie is, zeker op de werkvloer, cruciaal. Een kort overleg om de dag te bespreken, een lange vergadering waarin de voortgang van dat grote project wordt besproken, of een algemene bijeenkomst om de stand van zaken te bespreken: hoe beter de communicatie hierin verloopt, hoe efficiënter er te werk kan worden gegaan. In een door Bano ingerichte vergaderruimte werkt alles mee aan het verbeteren van het communicatieproces.

Presentatieruimte

Je wilt natuurlijk indrukwekkende presentaties kunnen geven aan zowel je personeel en leveranciers als aan je (potentiële) klanten. Hoe meer indruk je maakt, hoe professioneler je overkomt en hoe succesvoller jouw bedrijf kan zijn. Met een door Bano ingerichte presentatieruimte weet je zeker dat je een blijvende indruk achterlaat.

Leslokalen

Steeds vaker worden digitale producten gebruikt in het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan digitale schoolborden, projectoren en tablets. Deze technologieën maken een nieuwe, interactieve en effectieve manier van lesgeven mogelijk die leerlingen en studenten meer stimuleert. Bano helpt je bij het inrichten van je leslokalen en collegezalen.

Informatieruimte

In sommige ruimtes is het belangrijk om je informatie op een toegankelijke en overzichtelijke manier te kunnen presenteren. Bij de ontvangstbalie, in de wachtruimte, in de showroom of in de winkel zelf bijvoorbeeld. Door gebruik te maken van onze producten en diensten kun je exact bepalen wie wanneer jouw informatie te zien krijgt, zodat je heel precies jouw doelgroepen kunt bereiken en informeren.

Relaxruimte

Ook in de meer ontspannen ruimtes speelt technologie een grote rol en kun je je bezoekers gerichte informatie verschaffen. Bedrijfsvideo’s of nieuwsfeeds, bijvoorbeeld. Grijp ook je kans om je nog meer te verbinden met je klanten en laat onder andere je lounge, kantine, hotelkamers, koffiehoek of bedrijfsrestaurant van technologie voorzien door Bano.

Overige ruimtes

Het kan zo zijn dat de ruimte die jij van AV-techniek wilt voorzien niet in ons rijtje is opgenomen. Misschien heb je wel een innovatief concept of een bijzonder project. We werken hier graag aan mee, zodat ook jouw bedrijf effectiever en efficiënter kan werken en haar personeel, klanten en bezoekers kan voorzien van heldere informatie.

Portfolio
Werkwijze
Historie
Blog

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over AV-verkoop? Ik help je graag!