AV-verhuur

Met de juiste AV-techniek maak je van jouw evenement een daverend succes. Bano verhuurt een breed aanbod aan producten op de gebieden: licht-, geluid- en beeldtechniek van de hoogste kwaliteit. Daarnaast verhuren we ook standbouwmaterialen! Bekijk online wat we voor jou kunnen betekenen of neem direct contact met ons op. We denken graag met je mee, zodat we ook van jouw evenement een groot succes kunnen maken!

Complete presentatie

Organiseer je binnenkort een congres, een beurs, een bedrijfsfeest, een vergadering of een ander evenement? Wij regelen alle AV-techniek die je nodig hebt. Bekijk ons ruime assortiment en zie hoe we jouw complete presentatie kunnen verzorgen! Of je nu een enorm evenement of een kleine vergadering organiseert en of je nu alle techniek of slechts enkele aanvullende producten nodig hebt: in ons brede aanbod vind je alles wat je zoekt.

Tijdelijke aankleding

Wil je de AV-techniek of standbouwmaterialen huren voor een tijdelijke aankleding? Ook dan staan we voor je klaar met de meest uiteenlopende technische oplossingen. Van een wekenlang durend project tot een snelle noodoplossing: onze techniek laat je niet in de steek. En ons AV-Verhuur team ook niet! Vraag dus gerust naar de mogelijkheden of bekijk het ruime assortiment hieronder.

AV-verhuur assortiment

Portfolio
Werkwijze
Historie
Blog

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
microfoon verhuur door Bano

Vragen over AV-verhuur? Ik help je graag!