De ultieme lichttechniek voor IBC 2018 huur je bij Bano

In 2018 staat er weer een nieuwe editie van International Broadcasting Convention (IBC) op het programma. Ben je deelnemer van dit evenement en ben je op zoek naar de juiste lichttechniek? Door het huren van de professionele lichttechniek van Bano kun jij je beursstand én je producten perfect uitlichten voor een optimale presentatie. Daarnaast kun je de sfeer neerzetten die jij voor ogen hebt. Ons brede lichtassortiment voldoet aan al je wensen en zal van jouw IBC 2018 een onvergetelijke editie maken

Een spetterend IBC 2018 met de lichttechniek van Bano

Tijdens ’s werelds grootste media-, entertainment- en technologieshow kun je niet aankomen zonder goede lichtapparatuur. Kies daarom voor ons brede lichtassortiment met uitsluitend A-merken om je beursstand en producten zo goed mogelijk uit te lichten.

Neem vrijblijvend contact met ons op
  • Blacklights
  • Blinders
  • Dimmers
  • LED-lichteffecten
  • LED-parren
  • Movingheads
  • Parren
  • Stroboscopen
  • Theaterverlichting van o.a. Showtec, Strand, MA, CLS, CLF, Digidot, ADJ, JB Systems, Chauvet, Martin en DTS

Een spetterend IBC 2018 met de lichttechniek van Bano

International Broadcasting Convention 2018

In 2018 staat de 51e editie van het jaarlijks terugkerende International Broadcasting Convention (IBC) weer op het programma. IBC is de grootste media-, entertainment- en technologieshow ter wereld. Gedurende dit 4-daagse evenement komen er bezoekers vanuit het gehele media ecosysteem naar de RAI, Amsterdam. Hier komen zij alles te weten over de technische mogelijkheden die worden aangeboden door social media TV, OTT, VR, AR, Cloud, IP, Bots en 5G en om de meest intelligente robots te ontmoeten.

 

Complete ontzorging op IBC 2018

Wil je tijdens IBC 2018 gebruik maken van de meest professionele lichttechniek en een blijvende indruk achterlaten op je publiek? Wij kunnen je totaal ontzorgen met onze diensten. Wanneer je met ons de samenwerking aangaat heb je totaal geen omkijken meer naar de lichttechniek. Wij verzorgen het gehele proces, van de bespreking over de benodigde lichttechniek tot het afbouwen na afloop van IBC 2018. Met onze lichttechniek worden zowel je beursstand als je producten perfect uitgelicht en creëer je de perfecte sfeer om je publiek te veroveren. Heb je naast lichtapparatuur ook andere audiovisuele apparatuur nodig voor IBC 2018? Geen probleem, ook op het gebied van AV-verhuur kunnen wij je volledig ontzorgen.

verhuur lichttechniek ibc

Vragen over AV-verhuur? Ik help je graag!