Innovatieve projectie-oplossingen

Ook in 2018 staat het jaarlijks terugkerende International Broadcasting Convention (IBC) weer op het programma. Ben jij een van de deelnemers tijdens de 51e editie van de grootste media-, entertainment- en technologieshow ter wereld én ben je op zoek naar professionele projectieschermen? Met de schermverhuurmogelijkheden van Bano presenteer jij je producten en diensten op een spetterende manier. Zo kan geen enkele bezoeker om jouw beursstand heen en maak je impact op je publiek. Jouw IBC 2018 wordt een groot succes met de projectieschermen van Bano.

Neem vrijblijvend contact met ons op

International Broadcasting Convention 2018

Het IBC doet ook in 2018 weer zijn intrede. Voor de 51e keer komen mensen van over de hele wereld naar de RAI, Amsterdam, voor de grootste media-, entertainment- en techniekshow ter wereld. Gedurende dit 4-daagse evenement, dat gehouden wordt van 14 september tot 18 september, komen de bezoekers alles te weten over de technische mogelijkheden die worden aangeboden door social media TV, OTT, VR, AR, Cloud, IP, Bots en 5G en om de meest intelligente robots te ontmoeten.

Innovatieve projectie-oplossingen voor IBC 2018

Standaard- en LEDschermen

Onze mogelijkheden wat betreft schermverhuur zijn eindeloos. De standaardschermen in ons assortiment zijn 32” tot 75” Full HD modellen, op statief of met ophangsysteem. Welke wensen je ook hebt, bij ons kun je terecht met elke specifiek aanvraag.

Op het gebied van schermverhuur kun je bij ons ook terecht voor LED-schermen. Wij beschikken over verschillende resoluties indoor en outdoor Video-LED schermen. Deze zijn modulair te bouwen en erg geschikt voor beurzen als IBC 2018.

Overige presentatiematerialen

Ook als het gaat om presentatiematerialen hebben wij vrijwel alles in huis om je evenement te faciliteren. Zo hebben wij beamers in verschillende sterktes, projectiedoeken en schakel-, opname- en regiematerialen. Ook als je precies en naadloos wilt schakelen en presenteren, ben je bij ons op het juiste adres. Denk daarbij aan seamless switchers, showcontrollers, speakertimers, cuelights en video players.

Naast het verzorgen van projectieschermen en presentatiematerialen kunnen wij ook de gehele AV-productie voor onze rekening nemen. Met onze oneindige mogelijkheden op het gebied van AV-verhuur wordt jouw IBC 2018 een waar spektakel.

projectieschermen verhuur ibc

Vragen over AV-verhuur? Ik help je graag!