Met de audiovisuele techniek van Bano wordt jouw IBC 2018 een daverend succes

Ben jij deelnemer op het International Broadcasting Convention (IBC) 2018 en wil je van dit evenement een daverend succes maken? Met de audiovisuele (AV) apparatuur van Bano ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit licht-, geluid- en beeldtechniek. Ben je op zoek naar de verhuur van hoog kwaliteit AV-apparatuur voor IBC 2018? Wij kunnen je compleet ontzorgen met de verhuur van onze AV-techniek. Met onze AV-techniek maak jij impact met een spetterende presentatie op IBC 2018.

AV-verhuur assortiment

Bano beschikt over alle benodigde AV-apparatuur om een blijvende indruk te maken op je publiek tijdens IBC 2018. Zo kun je met onze lichttechniek perfect je beursstand en je producten uitlichten op IBC 2018 én de sfeer creëren die jij voor ogen hebt. Wij beschikken over een groot assortiment aan AV apparatuur waarmee wij je kunnen ontzorgen of die je los kan huren.

Complete ontzorging

Met ons enorm brede assortiment aan AV-verhuur en diensten zijn wij in staat om je compleet te ontzorgen op IBC 2018. Of je nou Full-HD schermen, LED, camera’s of een simpel geluidssysteem nodig hebt, Bano heeft het allemaal. Wij zorgen dat jouw wensen uitkomen! Van het samen bedenken van de benodigde AV-apparatuur tot het uiteindelijk afbouwen na afloop van het evenement, wij nemen het hele proces voor onze rekening. Door je compleet te laten ontzorgen op het gebied van AV-techniek wordt jouw IBC 2018 in Amsterdam een spetterend succes.

AV verhuur voor IBC

Overzicht AV verhuur

Om je een goed overzicht te geven hebben wij hier een groot deel van ons assortiment aan AV-apparatuur dat wij verhuren op een rijtje gezet:

International Broadcasting Convention 2018

Het jaarlijks terugkerende IBC is de grootste media-, entertainment- en technologieshow ter wereld. In 2018 staat de RAI Amsterdam van 14 september tot 18 september volledig in het teken van alles wat media, entertainment en technologie ademt. Tijdens dit spectaculaire 4-daagse evenement zullen bezoekers van over de hele wereld afreizen naar Amsterdam om alles te weten te komen over de technische mogelijkheden die aangeboden worden door social media TV, OTT, VR, AR, Cloud, IP, Bots en 5G en voor het ontmoeten van de meest intelligente robots.

Een vast contactpersoon

Omdat wij het contact met onze klant graag zo persoonlijk mogelijk houden, sta je in contact met een vast persoon binnen ons bedrijf. Jouw vaste contactpersoon voorziet jou van antwoorden op al jouw vragen en neemt jouw wensen en op- of aanmerkingen graag ter harte.

Kevin Paré is onze vaste contactpersoon voor alles over AV verhuur.

Neem contact op met Kevin
AV verhuur ibc 2018

Waarom deelnemen IBC 2018?

  • Meer dan 55.000 bezoekers

  • Bezoekers uit 170 landen

  • 1700 bedrijven aanwezig

  • 87.000 m²

Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over AV-verhuur? Ik help je graag!