AV as a Service

Digitale technologie is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Het is een basisvoorwaarde geworden voor het succes van een organisatie. Zo verbetert het vele arbeidsprocessen en draagt het in toenemende mate bij aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. Bano wil haar klanten graag optimaal ontzorgen op het gebied van AV- en IT techniek, zodat jouw organisatie zich volledig kan focussen op haar primaire taken. Daarom willen wij je kennis laten maken met AV as a service! Deze dienst stelt je in staat om zorgeloos te profiteren van de meest innovatieve technologieën, zonder daar jouw eigen liquide middelen op in te zetten. Lees dit artikel om meer te weten te komen over AV as a service.

Laat jouw organisatie groeien dankzij
AV as a service!

Iedereen binnen het bedrijfsleven heeft wel eens te maken gehad met technische problemen die zich voordoen tijdens vergaderingen, congressen of andere bijeenkomsten. Connectieproblemen door een falende beveiliging of een slecht lopende presentatie door sterk verouderde  apparatuur zijn enkele voorbeelden van problemen die leiden tot miscommunicatie, een verminderde arbeidsproductiviteit en een verminderde professionele uitstraling van jouw organisatie. Met AV as a service behoren dit soort problemen tot het verleden. Sterker nog; onze dienst laat jouw organisatie groeien doordat je altijd beschikt over de nieuwste digitale technologiën voor jouw primaire én ondersteunende processen, inclusief service en onderhoud. Ben je klaar om de volgende stap te maken?

Van bezit naar gebruik voor een vast bedrag per maand

Het doen van grote investeringen waarvoor liquide middelen ingezet moeten worden behoort tot het verleden. Bano biedt je de mogelijkheid om in te spelen op de trend van bezit naar gebruik. AV as a service stelt je als organisatie in staat om niet in het bezit te zijn van alle audiovisuele- en IT-techniek, maar om hiervan gebruik te maken tegen een vast bedrag per maand. Zo ben je als organisatie uitermate flexibel, omdat je te allen tijde gebruik kunt maken van de kracht van de modernste technieken.

Dé AV-strategie voor jouw organisatie

Als specialist weten wij hoe belangrijk het voor organisaties is om een goede strategie te hebben voor het behalen van een maximaal rendement uit hun audiovisuele- en IT technologie. Wij stellen niet alleen onze innovatieve AV- en IT technologie beschikbaar, maar besteden ook aandacht aan jouw doelstellingen, de implementatie en het onderhoud van de technologie. Daarnaast ondersteunen wij je bij het nadenken over toekomstige ontwikkelingen, vervanging van technologie, trainingen, vormgeving van bijeenkomsten, omgevingsfactoren en nog veel meer.

Mogelijkheden van AV as a service bespreken?

Ben je geïnteresseerd in AV as a service en wil je de mogelijkheden bespreken? Misschien heb je nog wat aanvullende informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je met plezier van aanvullende informatie en bespreken graag de mogelijkheden voor jouw organisatie. Hiervoor kun je contact opnemen met Danny Reiffers van onze afdeling Verkoop & installatie.

AV verhuur ibc 2018

Waarom kiezen voor AV as a service?

  • Beschik over de laatste technologische innovaties zonder investeringen.

  • Stimuleer jouw organisatie om te kunnen groeien.

  • Voor een vast bedrag per maand wordt je volledig ontzorgd.

  • Periodiek onderhoud en service is inbegrepen.

  • Beperk het risico op uitval van jouw AV- en IT middelen tot het minimale.

  • U bent flexibel en pro-actief in het beheer van jouw middelen.

  • Administratieve werkzaamheden worden uit handen genomen.

  • Draag bij aan de circulaire economie.

Start to engage

Regionaal, nationaal en internationaal

Wij opereren op regionaal en nationaal niveau. Zakelijke evenementen en standbouw voeren we zelfs op internationaal niveau uit. We ontzorgen je volledig als je een feest wilt organiseren in Noord-Nederland, een festival wilt bolwerken in het Zuiden en als je een stand wilt opbouwen in het buitenland. Bano staat voor je klaar.

Start hier je evenement
icoon voor regionaal
icoon voor Nationaal
internationaal opereren
Bano plugin

Vragen over AV as a service? Ik help je graag!

  • Henk-Jan Zigterman

  • 085 40 18 251